Doorgaan naar hoofdcontent

Het beleidsschendingenrapport voor AdSense-uitgevers voor pub-1381267038766912 op 21 okt. 2022

 

Beste uitgever,

Dit beleidsrapport voor Google-uitgevers bevat een overzicht van recente activiteit met betrekking tot schendingen die zijn aangetroffen op specifieke pagina's van uw websites. De handhavingsstatus kan na verloop van tijd veranderen. Raadpleeg daarom het gedeelte 'Beleidsschendingen op paginaniveau' van het AdSense-beleidscentrum voor de actuele lijst met actieve schendingen.

Dit rapport heeft geen betrekking op schendingen die kunnen plaatsvinden op algemeen site- of accountniveau. U kunt een afzonderlijke e-mail ontvangen als er schendingen op site- of accountniveau worden gevonden. We blijven advertenties weergeven op locaties waar geen beleidsschendingen op pagina- of siteniveau zijn gevonden.

In de afgelopen 24 uur:

  • Er zijn nieuwe schendingen gevonden. Als gevolg daarvan is de advertentieweergave beperkt of uitgeschakeld op pagina's waar deze schendingen van het AdSense-programmabeleid zijn aangetroffen. U kunt de problemen op twee manieren oplossen: verwijder de content die in strijd is met ons beleid en vraag vervolgens een beoordeling aan of verwijder de advertentiecode van alle pagina's die in strijd zijn met ons beleid.

In het Helpcentrum van AdSense vindt u meer informatie over beleidshandhaving. Bekijk het AdSense-programmabeleid voor meer informatie over ons programmabeleid.

Met vriendelijke groet,
Team Google Publisher Policy