Doorgaan naar hoofdcontent

Google rolt Mijn Advertentiecentrum uit

EMERCE
Google rolt Mijn Advertentiecentrum uit
Google heeft 'Mijn Ad Center' uitgerold, waarmee gebruikers kunnen aangeven hoe zij advertenties willen zien. Dat kan worden ingesteld voor Google Zoeken, Ontdekken, Shopping en YouTube.
Lees verder

Groei voor Vivendi dankzij Gameloft en Havas
Mediabedrijf Vivendi heeft de eerste negen maanden van dit jaar 8,5 miljard euro omzet gerealiseerd, 8,6 procent meer dan een jaar geleden.
Lees verder

Fors verlies voor Snap door uitdagende advertentiemarkt
Het bedrijf achter Snapchat heeft het afgelopen kwartaal een flink verlies geboekt, ook al nam de omzet beperkt toe.
Lees verder

Twitter: geen ontslagen na overname Musk
Twitter heeft donderdag tegen zijn personeel gezegd dat er geen plannen zijn voor ontslagen als Elon Musk het bedrijf overneemt. Volgens de laatste berichten wordt het contract vrijdag getekend.
Lees verder

74 procent van Nederlanders winkelt online
In 2022 gaf 74 procent van de Nederlanders van 12 jaar of ouder aan iets online gekocht te hebben. Dat is minder dan een jaar eerder toen 77 procent iets online kocht. De verkoop van digitale producten en diensten bleef vergeleken met 2021 gelijk of liet een groei zien, terwijl er online minder goederen besteld werden. Dat meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers van het onderzoek 'ICT-gebruik van huishoudens en personen 2022'.
Lees verder

PostNL geeft winstwaarschuwing af
PostNL meldt een tragere volumegroei in de pakkettenmarkt dan eerder werd voorzien. De verwachte terugkeer naar groei in Pakketten in het derde kwartaal is uitgebleven en PostNL gaat er nu vanuit dat de volumes in het vierde kwartaal in 2022 gelijk zullen zijn aan het jaar ervoor.
Lees verder

Dagelijkse podcasts domineren Nederlandse top 15
Twee van de vijftien podcasts uit de Nederlandse top 15 verschijnt wekelijks, de rest dagelijks. Hoge frequentie en actualiteit lijken de sleutel tot succes.
Lees verder

Texas sleept Google voor rechter om biometrische gegevens
De Amerikaanse staat Texas heeft een rechtszaak aangespannen tegen Google voor het verzamelen van biometrische gegevens van miljoenen Texanen die daarvoor geen toestemming hebben gegeven.
Lees verder

ACM dwingt webwinkel Kjekk mee te werken aan onderzoek
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) legt de eigenaar van de webwinkel Kjekk een last onder dwangsom op omdat deze weigert mee te werken aan het onderzoek dat de ACM is gestart vanwege meldingen van consumenten.
Lees verder