Doorgaan naar hoofdcontent

Achmea neemt belang in fintechbedrijf uit Singapore

EMERCE
Achmea neemt belang in fintechbedrijf uit Singapore
Het Achmea Innovation Fund heeft een belang genomen in BetterTradeOff. Dit fintechbedrijf uit Singapore wil financiƫle planning toegankelijk maken voor iedereen.
Lees verder

Koers Amazon daalt 16 procent na tegenvallende vooruitzichten
De koers van het aandeel Amazon kelderde maar liefst 16 procent nadat het bedrijf vanavond een zwakker dan verwachte winst en omzet voor het derde kwartaal meldde en een teleurstellende omzetverwachting voor het vierde kwartaal.
Lees verder

Intel gaat fors bezuinigen
Intel aandelen noteerden donderdag maar liefst 7 procent hoger in de verlengde handel nadat de chipmaker een lager dan verwachte winst voor het volledige boekjaar aankondigde, maar ook bezuinigingen die 10 miljard dollar moeten opleveren.
Lees verder

Nauwelijks groei voor Pinterest
Pinterest zag de omzet in het afgelopen kwartaal met 8 procent toenemen naar 685 miljoen dollar. Daarvan kwam het grootste deel uit de Amerikaanse thuismarkt. De omzet in Europa loopt terug.
Lees verder

Apple boekt recordomzet van 90,1 miljard dollar
Apple boekte een kwartaalrecordomzet van 90,1 miljard dollar en een winst van 20,7 miljard. Het gros daarvan kwam van iPhone verkopen, maar de snelste groeier was de Mac. MacBooks brachten 11,5 miljard dollar op, 25 procent meer dan een jaar geleden.
Lees verder

Twitter rondt verkoop aan Elon Musk (Chief Twit) af
Twitter is donderdag eindelijk in handen gekomen van Elon Musk. CEO Parag Agrawal, Twitter CFO Ned Segal, policy executive Vijaya Gadde, and general counsel Sean Edgett zijn direct ontslagen.
Lees verder

Adform en Ipsos MMA kondigen analytics partnership aan
Adform en Ipsos MMA gaan samenwerken om adverteerders customer-journeyanalyses te bieden zonder cookies van derden. De aankondiging komt voor veel bedrijven op een belangrijk moment nu steeds meer advertentieplatforms (DSP's en ad servers) third-party ID's afschaffen en adverteerders de effectiviteit van hun mediacampagnes niet meer op eenvoudige wijze kunnen monitoren.
Lees verder

Belangstelling voor conservatieve Amerikaanse nieuwssites blijft dalen
Ondanks de tussentijdse verkiezingen in de VS zien nagenoeg alle conservatieve nieuwssites hun bezoekersverkeer afnemen. Met name Foxnews.com leverde in september voor de zevende maand op rij in, zo blijkt uit cijfers van TheRighting.
Lees verder

Wouter Durville (TestGorilla) in Emerce magazine #192: 'De hele planeet kan je talentvijver zijn'
Momenteel richt TestGorilla, de winnaar van de Emerce Top 10 European Startups 2022, zich op het vervangen van het CV, maar op termijn kan het een matchmaker voor werkzoekenden zijn. Dat stelt CEO en medeoprichter Wouter Durville in de novembereditie van Emerce magazine die vandaag is verschenen.
Lees verder