Doorgaan naar hoofdcontent

Zweedse WordPress-specialist sluit aan bij iO

EMERCE
Zweedse WordPress-specialist sluit aan bij iO
Het geïntegreerde bureau iO neemt Triggerfish over, een gevestigde naam uit Zweden die is gespecialiseerd in webdesign en Wordpress.
Lees verder

Belangstelling Smart Home neemt toe door energiecrisis
Voor 44 procent van de huishoudens is energiebesparing na gemak, de belangrijkste reden om Smart Home producten aan te schaffen. Dit blijkt uit cijfers van de GfK Smart Home Monitor 2022.
Lees verder

Emerce B2B Digital: 'Geschenkenmarkt wordt duurzaam'
"We kijken voorlopig niet verder dan Europa". Dat zegt marketing manager Vincent de Wit van Maxilia in de videocollectie Emerce B2B Digital die vandaag live gaat. 'Relatiegeschenken leveren aan de Amerikaanse markt vanuit Europa lijkt ons nog lastig."
Lees verder

Emerce B2B Digital: Kozijnen online op maat geleverd
Hoe de twintigers achter Kozijnshop.nl in twee jaar tijd een omzet van 5 miljoen bereikten
Lees verder

BvA: 'Advies VIA om bureautarieven te verhogen buitenproportioneel'
BvA, het netwerk van merkleiders, is kritisch over de aankondiging van branchevereniging VIA dat zij haar leden adviseert de uurtarieven te verhogen vanwege hoge inflatiecijfers. bvA beschouwt de door VIA geadviseerde stijging van 10 tot 15 procent als buitenproportioneel.
Lees verder

Online marktplaats Refurbed nu ook met huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur
Refurbed, een van de snelst groeiende online marktplaatsen voor opgelapte elektronische apparaten in Europa, biedt voortaan ook huishoudelijke apparatuur en keukenapparatuur aan zoals robotstofzuigers, espressomachines en blenders.
Lees verder

Emerce B2B Digital: 'Het kerstseizoen begint al in augustus'
"We leveren kerstornamenten, geen kerstballen". Petra van den Hoogen e-commerce manager van Vondels, laat er geen misverstand over bestaan. Bij Vondels koop je kerstinterieur van kwaliteit. Zonder korting.
Lees verder

'BUX in verkoopgesprekken met Public.com'
Beleggingsapp BUX zou verkoopgesprekken voeren met Public.com, een bedrijf waar ook Will Smith en Maria Sharapova in investeerden. BUX zelf wil geen commentaar op het vermeende gesprekken.
Lees verder

Dille & Kamille sluit (web)winkels op Black Friday
Dille & Kamille kondigt plannen aan voor Green Friday als tegenreactie op Black Friday. Op vrijdag 25 november 2022, wereldwijd de dag van Black Friday, sluit het familiebedrijf alle winkels in Nederland, België en Duitsland én de webwinkel. Om nog meer impact te maken, roept Dille & Kamille andere retailers op om hetzelfde te doen.
Lees verder