woensdag 14 september 2022

Roblox gaat experimenteren met 3D reclame

EMERCE
Roblox gaat experimenteren met 3D reclame
Online gamingbedrijf Roblox is van plan om volgend jaar 3D-advertenties op zijn platform te lanceren.
Lees verder

Investering voor Amsterdams Docflow
De Amsterdamse start-up Docflow ontvangt een investering van 1,3 miljoen euro om zijn product door te ontwikkeling en verder uit te rollen.
Lees verder

Jürgen von Hollen verlaat 3D printerbedrijf Ultimaker
Jürgen von Hollen stapt op bij het Nederlandse 3D-printer bedrijf Ultimaker nu de fusie met MakerBot is voltooid. MakerBot CEO Nadav Goshen zal het gefuseerde bedrijf leiden.
Lees verder

Facebook splitst PyTorch af in stichting
Het beheer van het populaire open source deep learning framework PyTorch komt in handen van de Linux Foundation. Facebook splitst de tak af voor het grotere goed.
Lees verder

Uitgevers willen 25 miljard euro van Google
Europese en Britse uitgevers gaan een schadeclaim van 25 miljard euro indienen tegen Google. De uitgevers stellen dat ze door Google zijn benadeeld met praktijken rond digitale advertenties. De collectieve rechtszaken dienen in het Verenigd Koninkrijk en in Nederland.
Lees verder

Aandeelhouders Twitter akkoord met overname Musk, maar die wil niet meer
De aandeelhouders van Twitter hebben dinsdag ingestemd met het bod van 44 miljard van Elon Musk. Maar Musk wil de overname tegenhouden.
Lees verder

De belangrijkste crypto-ontwikkeling in tijden: The Merge
Deze week, uiterlijk 19 september, moet het gaan gebeuren: de langverwachte vernieuwing van de blockchain Ethereum. The Merge, zoals de operatie in de wandelgangen wordt genoemd, plaatst Ethereum dichter bij Solana en Cardano.
Lees verder

Nieuw fonds investeerder Northzone: 1 miljard euro
Investeerder Northzone opent zijn tiende investeringsfonds. Met een miljard euro aan beschikbaar vermogen is het tevens het grootste waar ze ooit me werkten.
Lees verder

Apple wil in VS iPhones met groene energie opladen
Apple gaat in de VS smartphones met groene energie opladen. Clean Energy Charging heeft tot doel de koolstofvoetafdruk van de iPhone te verkleinen door de oplaadtijden te optimaliseren, aldus het bedrijf.
Lees verder