Doorgaan naar hoofdcontent

Microsoft test blokkeren videoadvertenties in Android versie Edge

EMERCE
Microsoft test blokkeren videoadvertenties in Android versie Edge
Microsoft-browser Edge voor Android-apparaten wordt uitgebreid met een nieuwe functie genaamd Edge Block Video Ads, die is ontworpen om videoadvertenties te blokkeren in de mobiele versie van de webbrowser van Microsoft.
Lees verder

Google hekelt Europese plannen om techreuzen te laten betalen voor netwerk
Google verzet zich tegen Europese plannen om grote techbedrijven extra te laten betalen voor het gebruik van de infrastructuur. Het is volgens Google een erg oud idee dat slecht is voor consumenten.
Lees verder

Branchebrede samenwerking tegen internetscams
Veiliginternetten.nl, ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en Thuiswinkel.org lanceerden maandag op SIDN Imspire 2022 de Nederlandse versie van de scamadviseur ScamCheck. Met ScamCheck kan je als consument checken hoe groot de kans is dat een website onveilig is.
Lees verder

Nederland in Europese top 3 met snel internet en digitale economie
Nederland scoort weer in de ranglijsten voor digitale economie en connectiviteit. Na drie jaar afwezigheid is Nederland teruggekeerd in de top 3 van de zogenoemde DESI-index. Ook als het gaat om de gemiddelde internetsnelheid scoort ons land een Europese podiumplaats, zo blijkt uit recente data van M-Lab. De eerste plaats is voor Denemarken. Spanje maakt de top 3 compleet.
Lees verder

Netflix start eigen gamestudio in Finland
Netflix lanceert een eigen gamestudio die zal worden gevestigd in Helsinki, Finland. De studio zal samen met Next Games, Night School Studio en Boss Fight Entertainment titels voor Netflix Games ontwikkelen.
Lees verder

Apple reeds gestart met iPhone productie in India
Apple is officieel al begonnen met de productie van de nieuwe iPhone 14 in India. Dat bevestigt het bedrijf tegenover TechCrunch.
Lees verder

Mollie stapt in MKB-financiering met Mollie Capital
Mollie introduceert vandaag Mollie Capital, een vehikel waarmee het bedrijf kleine en middelgrote ondernemingen een snelle en flexibele manier biedt om aan geld te komen.
Lees verder

Emerce B2B Digital: 'We zijn geen innovators, maar verbinders'
Innovatie betekent bij CSU Cleaning Services niet 'uitvinden van nieuwe dingen'. Het bedrijf haalt inspiratie en innovatie uit het verbinden van nieuwe idee├źn uit naburige sectoren en vakgebieden.
Lees verder

Bloomberg: Apple Pay Later uitgesteld
Apple Pay Later, een dienst voor uitgesteld betalen, wordt uitgesteld. Met de dienst kunnen (Amerikaanse) klanten hun aankopen in vier termijnen gedurende zes weken te betalen zonder rente of kosten.
Lees verder