dinsdag 6 september 2022

Kamerstukken ministerie van EZ: Beantwoording Kamervragen naar aanleiding van het artikel ‘Hacker ontdekt dat Chine...

Beantwoording Kamervragen naar aanleiding van het artikel 'Hacker ontdekt dat Chinese zonnepanelen een bedreiging zijn voor ons stroomnet'
Minister Jetten (Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer de Beantwoording Kamervragen naar aanleiding van het artikel 'Hacker ontdekt dat Chinese zonnepanelen een bedreiging zijn voor ons stroomnet'.De vragen zijn gesteld door de leden Rajkowski en Erkens (beide VVD).
Lees verder

Kamerbrief over verder vullen gasopslag Bergermeer
Minister Jetten (Klimaat en Energie) en staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeren de Eerste Kamer over het verder vullen van de gasopslag Bergermeer.
Lees verder

Geannoteerde agenda Energieraad 9 september
Minister Jetten (Klimaat en Energie) stuurt de Tweede Kamer de geannoteerde agenda van de formele Energieraad die op 9 september a.s. onder Tsjechisch voorzitterschap in Brussel zal plaatsvinden.
Lees verder

Aanbieding derde Monitor Participatie
Minister Jetten (Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer over de Aanbieding derde Monitor Participatie.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het beleid op het gebied van waterstof
Minister Jetten (Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer over de beantwoording Kamervragen over het beleid op het gebied van waterstof.De vragen zijn gesteld door het lid Erkens (VVD).
Lees verder

Antwoorden op vragen over de impact van de gedelegeerde verordening over groene waterstof van de Europese Unie
Minister Jetten (Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer over de antwoorden op vragen over de impact van de gedelegeerde verordening over groene waterstof van de Europese Unie.De vragen zijn gesteld door het lid Bontenbal (CDA).
Lees verder

Ontheffingen voor gascontracten SEFE Energy Ltd.
Minister Jetten (Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer over Ontheffingen voor gascontracten SEFE Energy Ltd.
Lees verder

22459951.Bijlage Overzicht ontheffingen
Lees verder

Beantwoording schriftelijke vragen '(Bouwkundige) Problemen die ontstaan tijdens versterking en sloop-nieuwbouw in Groningen'
Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeert de Tweede Kamer over de beantwoording schriftelijke vragen '(Bouwkundige) problemen die ontstaan tijdens versterking en sloop-nieuwbouw in Groningen'.De vragen zijn gesteld door het lid Beckerman.
Lees verder