Doorgaan naar hoofdcontent

Hands-on: MacBook Air M2 (2022)

EMERCE
Hands-on: MacBook Air M2 (2022)
Er is wat geklaagd over het instapmodel van de gloednieuwe MacBook Air met de M2 chip. Niet zozeer om de technische prestaties, maar om de pittige prijs van 1519 euro. Niet ten onrechte wezen allerlei recensenten op de MacBook Pro, die in sommige (duurdere) configuraties zelfs goedkoper is dan de Air.
Lees verder

Emerce Fashion: 'Voor Koeka is fysieke retail onmisbaar'
Het kledingmerk voor de baby Koeka is sinds de oprichting in 1998 nog altijd gevestigd in een verbouwde boerderij in het centrum van Bussum. Maar het magazijn is allang geleden naar Hoofddorp verhuisd. "Grote trucks die dit smalle straatje moesten stoppen, dat ging gewoon niet meer," vertelt e-commerce manager Nick de Haas aan de vergadertafel. Hij spreekt binnenkort op Emerce Fashion.
Lees verder

IFA: Ook witgoed wordt eindelijk duurzaam en slim
Witgoed vormt een belangrijke categorie op de elektronicabeurs IFA in Berlijn, maar is grotendeels weggestopt in de catacomben van de Berliner Messe. Innovatie was hier altijd ver te zoeken tussen de keukens, strijkijzers, bezemstofzuigers en wasmachines, maar dat gaat veranderen. Onder meer dankzij kunstmatige intelligentie.
Lees verder

Google EU staat andere betaalmethodes toe in Play Store
Het wordt binnenkort mogelijk om betaalde Android-apps af te rekenen met bijvoorbeeld iDEAL of creditcard. Google breidt daartoe een proef met alternatieve betaalmethodes uit naar Europa.
Lees verder

Conservatieve Twitter Parler keert terug in Play Store
Parler, de Twitter voor Amerikaanse conservatieven, keert terug naar de Play Store van Google, meer dan een jaar nadat het was verbannen in verband met de bestorming van Het Capitool. De app trok met name Trump fans aan.
Lees verder

Website van het Jaar verkiezing 2022: breng je stem uit
Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites en apps van 2022? Vanaf vandaag gaat de Website van het Jaar-verkiezing 2022 van start.
Lees verder

Reportageserie VPRO over hoe algoritmes onze levens beïnvloeden
De VPRO zendt later deze maand Electric Avenue uit. De omroep laat in vijf afleveringen internationale verhalen over de mens in relatie tot technologie zien.
Lees verder

IFA: luchtreiniger als tafel
LG demonstreert op IFa de PuriCare Objet Collection Aero Furniture, een luchtreiniger in de vorm van een tafel.
Lees verder

Nieuw commissiemodel voor affiliates bol.com
Op 3 oktober 2022 wordt het nieuwe commissiemodel van bol.com geïntroduceerd. Het nieuwe model heeft als doel de commissiepercentages te stroomlijnen en meer transparantie aan te brengen.
Lees verder