Doorgaan naar hoofdcontent

Hands-On: Galaxy Z Fold4

EMERCE
Hands-On: Galaxy Z Fold4
Als het om vouwbare telefoons gaat, loopt Samsung voorop. Het bedrijf lanceerde onlangs zijn alweer vierde generatie opvouwbare smartphones: de Galaxy Z Flip4 en de Galaxy Z Fold4.
Lees verder

EDAY 2022: 'Kite groen alternatief voor windturbines'
De Delftse startup Kitepower is een crowdfundingactie gestart om het nalatenschap van Wubbo Ockels voort te zetten. Een vlieger die met een scheerlijn verbonden is aan een zeecontainer zou 150 huishoudens van elektriciteit kunnen voorzien. CEO Johannes Peschel spreekt op EDAY: "We zijn een groen alternatief voor windturbines."
Lees verder

NPO Start wordt kijkoptie naast televisie
NPO Start wil een publiek alternatief worden naast de andere grote streamingdiensten. "Het moet meer in de kijkritmes komen, een optie naast de gewone tv-kanalen", vertelt Mezen Dannawi.
Lees verder

YouCa rammelt weer aan poort Ziggo
YouCa probeert het opnieuw: het bedrijf wil dat Ziggo het kabelnetwerk openstelt voor televisiediensten. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is volgens Telecompaper bezig met de behandeling van het verzoek van YouCa.
Lees verder

MediaMarkt tekent Criteo voor retailmedia
MediaMarkt wil meer geld verdienen met het plaatsen van reclame in zijn webwinkel. Daarom sluit het een samenwerking met Criteo voor techniek en relaties met mediabureaus.
Lees verder

Emerce B2B Digital: hoe Maxilia de grens overstak
Maxilia (relartiegeschenken) is in de afgelopen jaren meerdere keren de grens over gegaan. Letterlijk: uitbreiden naar andere markten binnen Europa. Figuurlijk: niet alles gaat zoals je verwacht. Wat kun je leren van andere culturen en markten? Een gesprek over hoofdbrekens, uitdagingen, onverwachte effecten én de learnings met Vincent de Wit van Maxilia hoor je in de aanstaande videocollectie B2B Digital.
Lees verder

BCC sluit hoofdkantoor en distributiecentrum
Elektronica retailer BCC gaat zijn huidige hoofdkantoor en distributiecentrum op Schiphol-Rijk sluiten. Dat zegt directeur Caspar Klinkhamer tegenover RetailTrends.
Lees verder

Youfone gaat ook energie aanbieden
Youfone gaat naast mobiel internet en televisie ook energie aanbieden. Toezichthouder heeft op 25 augustus 2022 hiervoor de vergunningen verleend.
Lees verder

Instabox en Budbee kondigen fusie aan
De noord-Europees werkende pakketbezorgers Instabox en Budbee kondigen aan te willen fuseren. De nieuwe werknaam wordt Instabee. De Zweedse mededingingsautoriteit moet het plan nog beoordelen.
Lees verder