Doorgaan naar hoofdcontent

Een vloer voor jouw bedrijf

De Zaak
Een vloer voor jouw bedrijf

Een vloer voor jouw bedrijf is een belangrijk onderdeel van het gebouw. Zonder een goede vloer zal er minder goed gewerkt worden. De vloer moet tegen een stootje kunnen. Daarnaast moet de vloer makkelijk schoon te houden zijn en niet snel glad worden. Op die manier zorg je ervoor dat je een optimale vloer in het bedrijfspand hebt liggen.
Een vloer vinden is wel een hele klus. Er zijn zoveel verschillende vloeren. Hierdoor zie je misschien niet meer wat wel en geen goede vloer is. Het beste is dan om op onderzoek uit te gaan. Het ligt er ook nog eens aan wat voor een bedrijf je hebt

The post Een vloer voor jouw bedrijf appeared first on De Zaak.

Lees verder

In 4 stappen jouw bedrijfsafval laten ophalen

Afval, we produceren er behoorlijk wat van met z'n allen. Per persoon gooien we in Nederland bijna 490 kilo afval per jaar weg. Als je je bedenkt hoeveel afval één persoon per jaar weggooit dan kun je je voorstellen dat er ook heel wat afval bij een bedrijf wordt geproduceerd, al die werknemers die er dagelijks komen. Het is dus zeker belangrijk om na te denken over de verwerking van al dit afval. In dit artikel kun je meer lezen over het laten ophalen van bedrijfsafval in 4 stappen.

The post In 4 stappen jouw bedrijfsafval laten ophalen appeared first on De Zaak.

Lees verder

Een gezonde werkomgeving creëren: zo doe je dat

Een gezonde werkomgeving geeft rust en heeft een positieve invloed op je mentale gezondheid, creativiteit en productiviteit. Als ondernemer heb je zelf invloed op jouw werkomgeving en met deze tips maak je jouw werkomgeving een stuk gezonder.

The post Een gezonde werkomgeving creëren: zo doe je dat appeared first on De Zaak.

Lees verder

Welke soorten belastingen zijn er voor bedrijven?

Van inkomstenbelasting tot omzetbelasting. Van btw-aangifte tot loonheffingen. Als ondernemer heb je te maken met verschillende soorten belastingen. Heb jij een eigen zaak en wil je weten wat je van de Belastingdienst kunt verwachten? In dit artikel zetten we de belastingen voor ondernemers op een rij, zodat jij weet hoe je kunt voldoen aan je fiscale verplichtingen. 

The post Welke soorten belastingen zijn er voor bedrijven? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Lunchpauze voor werknemers: betaald of niet?

Pauzes zijn belangrijk. Even ontspannen om daarna weer goed effectief aan de slag te gaan gaan. Maar wanneer werknemers een pauze hebben en totaal niet met werk bezig zijn, ben jij dan verplicht om ze door te betalen? En hoe lang mogen mensen pauze nemen? In dit artikel geven we inzicht in de regels rondom pauze.

The post Lunchpauze voor werknemers: betaald of niet? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Bv of eenmanszaak: in 3 stappen naar de juiste rechtsvorm (met calculator)

Als je een onderneming start, moet je een rechtsvorm kiezen. Veel ondernemers twijfelen tussen een eenmanszaak of bv. Wat is de beste rechtsvorm voor jou? In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van de bv versus eenmanszaak. Met calculator om precies je financiële voordeel per rechtsvorm te berekenen.

The post Bv of eenmanszaak: in 3 stappen naar de juiste rechtsvorm (met calculator) appeared first on De Zaak.

Lees verder