zaterdag 17 september 2022

Bullitt lanceert satelliet-telefoon

EMERCE
Bullitt lanceert satelliet-telefoon
De Britse smartphonemaker Bullitt werkt aan een nieuwe mobiele telefoon die kan communiceren via de satelliet.
Lees verder

STER wil terug als commerciële online exploitant
Directeur Frank Volmer van Ster windt er geen doekjes meer om: hij wil Ster terug op het toneel van de commerciële online exploitanten. De huidige regels maken zijn organisatie digitaal vleugellam en kosten de Nederlandse burger uiteindelijk geld.
Lees verder

'Veel bezorgers van Uber Eats en Deliveroo zijn illegaal in Nederland
Veel maaltijdbezorgers die werken voor Uber Eats en Deliveroo zijn illegaal in Nederland. Ze gebruiken een valse identiteit van tussenpersonen die wel een verblijfsvergunning hebben, meldt NRC na onderzoek naar de arbeidsomstandigheden van maaltijdbezorgers in Amsterdam, Utrecht en Nijmegen.
Lees verder

EDAY 2022: 'De klanterervaring moet naadloos en inspirerend zijn'
Sinds december 2021 is Maria von Scheel-Plessen als directeur EMEA bij Gucci in Milaan verantwoordelijk voor de e-commerce verkoop in 37 markten, evenals de mediastrategie. In deze nieuwe rol spreekt ze op Emerce EDAY op 6 oktober.
Lees verder

Topman Publicis mag nog vijf jaar blijven
Reclamegroep Publicis Groupe heeft het contract met Arthur Sadoun verlengd. De voorzitter en CEO mag nog vijf jaar aanblijven.
Lees verder

Winstwaarschuwing FedEx, koers: -19%
In de VS en internationaal worden er minder pakketjes verscheept door macroeconomische onzekerheid. FedEx merkt dat en moet een winstwaarschuwing geven.
Lees verder

Amazon publiceert logistieke software
Amazon brengt in Amerika software uit waarmee webwinkels hun logistieke processen kunnen beheren.
Lees verder

Telenet schakelt in 2024 3G af
Telenet/BASE gaat over twee jaar, vanaf september 2024, het 3G-signaal uitschakelen op zijn mobiele netwerk. De overgrote meerderheid van de mobiele toestellen maakt momenteel al gebruik van de nieuwere 4G- of 5G-technologie om te bellen en te internetten.
Lees verder

Infographic: een onderzoek naar het gebruik van groepschats
Van boodschappenlijstjes in de familiechat tot vermiste katten en oppasverzoeken in de buurt-app: we hebben het maar wat druk met onze groepschats. Handig, zo'n verzameling vrienden, familie of collega's onder één knop. Maar ook ergernissen liggen op de loer. Berichtendienst WhatsApp kondigde onlangs een nieuwe functie aan die gebruikers in staat stelt ongemerkt uit de groepschat te glippen. Een welkome functionaliteit of een onbeleefde ontwikkeling binnen de groepschat-etiquette? Time2play onderzocht het groepschat-gebruik van Nederlanders en vroeg onder meer naar gewoontes, ergernissen en natuurlijk die ene gevoelige zaak: het verlaten van de groep.
Lees verder