Doorgaan naar hoofdcontent

Binnenkort goedkopere Chromecast

EMERCE
Binnenkort goedkopere Chromecast
Er lijkt een goedkopere Google Chromecast aan te komen. Het apparaat is reeds getest door het Braziliaanse telecomagentschap.
Lees verder

Vandaag duidelijkheid over recordboete voor Google
Het Gerecht van de Europese Unie neemt vandaag een besluit over een boete van 4,34 miljard euro die door de EU aan Google is opgelegd vanwege marktmisbruik rond het mobiele Android-besturingssysteem.
Lees verder

Man verdacht van het witwassen van tientallen miljoenen euro's aan cryptovaluta
De politie heeft begin september een 39-jarige man uit Veenendaal opgepakt op verdenking van het witwassen van crimineel geld via cryptovaluta ter waarde van tientallen miljoenen euro's.
Lees verder

Aandeel online omzet supermarkten daalt door hoge inflatie
In 2022 is het aandeel online omzet van de supermarkten gedaald ten opzichte van 2021. Waar in 2021 nog 12,6 procent van alle supermarktomzet via het online kanaal werd gegenereerd, bedraagt het aandeel online omzet in 2022 nog 11,4 procent, zo blijkt uit bevindingen van Deloitte.
Lees verder

Online supermarkt Picnic gaat nu ook bezorgen in Emmen
Picnic gaat op woensdag 28 september van start in de regio Emmen. Met de uitbreiding in de grootste gemeente van Drenthe worden ruim 37.000 huishoudens bereikt.
Lees verder

Withings maakt al zijn producten flink duurder
Het Franse bedrijf Withings verhoogt vanaf 19 september de prijzen van verschillende slimme producten. Withings maakt een aantal van zijn slimme weegschalen, de BPM Connect bloeddrukmeter en smartwatches duurder.
Lees verder

Tata wil iPhone gaan assembleren in India
De Tata Group uit India wil een joint venture met een Taiwanese leverancier opzetten voor de productie van iPhones in India.
Lees verder

NortonLifeLock voltooit overname antivirusbedrijf Avast
NortonLifeLock heeft de vorig jaar aangekondigde miljardenovername van antivirusbedrijf Avast voltooid. De naam Avast gaat verdwijnen.
Lees verder

Luna en Luna Classic koers crashen na arrestatiebevel Do Kwon
Een rechtbank in Seoul heeft arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Do Kown, de oprichter van TerraForm Labs. Als gevolg hiervan is zowel Luna Classic als de Luna onderuit gegaan.
Lees verder