Doorgaan naar hoofdcontent

Amerika blokkeert export slimste computerchips

EMERCE
Amerika blokkeert export slimste computerchips
Amerika legt de export van geavanceerde computerchips naar China en Rusland een banden. De VS willen de landen niet slimmer maken dan ze al zijn en de eigen concurrentie of bedreiging verder in het zadel helpen.
Lees verder

IFA: HMD (Nokia) lanceert duurzame abonnementen
HMD Global, merkhouder van Nokia, introduceert Circular, een abonnementsformule waarbij duurzaamheid centraal staat. Circular is een nieuwe abonnementsdienst die gebruikers stimuleert om hun telefoon langer te houden met een reeks beloningen die het milieu ten goede komen.
Lees verder

Nederlands MediaNieuws en Marketing Report gaan fuseren
Nederlands MediaNieuws en Marketing Report gaan fuseren. Dat betekent dat het Nederlands MediaNieuws als merk en de website gaat verdwijnen. Alle kanalen zullen worden overgeplaatst naar Marketing Report, net als de vacaturesectie.
Lees verder

Newcraft wonder onderdeel van Wunderman Thompson
Newcraft Group wordt onderdeel van bureauconcern WPP middels een overname door diens dochter Wunderman Thompson.
Lees verder

Python en C de populairste programmeertalen
De computertaal Python is de populairste in gebruik onder techneuten. Gekeken naar het aantal vacatures rondom een taal blijkt SQL het meest gevraagd.
Lees verder

IFA: de slimme bril lijkt terug van weggeweest
De slimme bril lijkt weer helemaal terug. Op IFA in Berlijn demonstreert Lenovo de Lenovo Glasses T1, naar eigen zeggen een virtuele monitor voor de ogen. De nadruk ligt op entertainment, films kijken en games spelen.
Lees verder

PostNL onthult ontwerp eerste Nederlandse cryptopostzegel
PostNL onthult vandaag het ontwerp van de allereerste Nederlandse cryptopostzegel. Op de postzegel prijkt een stier fier tussen de Hollandse tulpen en de Nederlandse driekleur.
Lees verder

USB-stick met Microsoft Office per post blijkt oplichting
Op Facebook wordt massaal een waarschuwing gedeeld over gevaarlijke USB-sticks met daarop Microsoft Office. In werkelijkheid sturen oplichters je zo ransomware.
Lees verder

IFA: Beosound Theatre van Bang & Olufsen
Het Deense audiomerk Bang & Olufsen lanceert op IFA de Beosound Theatre, een high-end soundbar die de kenmerken kenbare Bang & Olufsen productfuncties in één enkel product verenigt.
Lees verder