dinsdag 20 september 2022

Amazon mag van ECB e-euro helpen ontwikkelen

EMERCE
Amazon mag van ECB e-euro helpen ontwikkelen
Amazon en vier andere bedrijven mogen van de Europese Centrale Bank (ECB) een prototype voor de digitale euro ontwikkelen. Amazon wil helpen bij het opzetten van interfaces die zich richten op e-commerce betalingen.
Lees verder

Google Cloud samen met blockchain Binance
De Cloud-divisie van Google gaat een samenwerking aan met de BNB Chain (BNB) van Binance. BNB is de grootste blockchain qua transactievolume en gebruikers.
Lees verder

Kledingwinkels ongewild in kortingstrijd
Volle magazijnen en tanende koopkracht van consumenten zorgen ervoor dat winkeliers zich opmaken voor een intense periode van kortingen geven en marge zoeken.
Lees verder

Dutch Podcast Awards 2022 van start: nomineren nu mogelijk
BNR Nieuwsradio organiseert ook dit jaar de Dutch Podcast Awards. Komende twee maanden kunnen fans, uitgevers en luisteraars hun persoonlijk favorieten aandragen.
Lees verder

Groeigeld voor Antwerpse voorradenvoorspeller
Het Antwerpse Garvis haalt 3,5 miljoen euro op. De onderneming zet AI in om voorraden te voorspellen en wil daarmee de internationale markt op.
Lees verder

Linux Foundation naar Brussel
Linux Foundation Europe, de belangenvereniging van de Linux sector, vestigt zich in Brussel. Gabrele Columro wordt aangesteld als general manager.
Lees verder

Orderchamp in strategische samenwerking met TICA
TICA Trends & Trade en online inkoopplatform Orderchamp gaan een strategische samenwerking aan. De partijen maken vanochtend bekend de Benelux en Duitsland en, in een latere fase, andere EU-landen van hun omnichannel B2B dienten te willen voorzien.
Lees verder

Probleem ratelende camera's iPhone Pro wijdverbreid
Gebruikers die voor veel geld een iPhone Pro 14 of iPhone Pro 14 Max hebben aangeschaft, de nieuwe smartphones is sinds vrijdag te koop, melden alarmerende problemen met de camera. Ook in Nederland zijn problemen gesignaleerd.
Lees verder

'Satellieten legitieme militaire doelen'
Civiele satellieten zijn geen off limits voor de Russen om zich militair op te vergelden in verband met de oorlog in Oekraïne.
Lees verder