dinsdag 13 september 2022

Amazon koopt machinebouwer Cloostermans

EMERCE
Amazon koopt machinebouwer Cloostermans
Amazon.com neemt voor een onbekend bedrag de Belgische machine- en robotbouwer Cloostermans over om het werk in zijn magazijnen verder te automatiseren.
Lees verder

bGenius verandert naam in Kinesso
Technologiebedrijf bGenius uit Groningen, onderdeel van het Amerikaanse IPG, verandert zijn naam in Kinesso.
Lees verder

'EPD-lobby wil in 2011 weggestemd patiƫntendossier terug'
Belangenorganisaties in de zorg lobbyen voor het opnieuw invoeren van het Elektronisch Patiƫntendossier zoals dat in 2011 unaniem werd verworpen door de Eerste Kamer. De organisatie Privacy First is er niet blij mee.
Lees verder

Google rondt overname securitybedrijf Mandiant af
Google rondt de 5,4 miljard dollar kostende overname van Mandiant af en wordt een wereldspeler op het gebied van cybersecurity.
Lees verder

Informals stappen in bij Billy Grace
Kort voor de zomervakantie zijn een viertal nieuwe particuliere investeerders ingestapt bij e-commercestart-up Billy Grace uit Amsterdam.
Lees verder

Blue Billywig lanceert nieuwe merkpositionering en -identiteit
Online Video Platform Blue Billywig lanceert een nieuwe huisstijl en een volledig vernieuwde website die de nieuwe merkpositionering en strategie uitdraagt.
Lees verder

ACE voegt bureaus samen op nieuwe locatie
Bureaunetwerk opent in de Amsterdamse Houthavens een nieuwe locatie. Daar zitten sinds kort alle bureaus uit Amsterdam en omgeving samen.
Lees verder

Decathlon en H&M zullen consumenten voortaan beter informeren over duurzaamheid
Sportwinkelketen Decathlon en modeketen H&M zeggen toe duurzaamheidsclaims op hun websites aan te passen of niet meer te gebruiken. Ze beloven consumenten duidelijker te informeren om zo het risico op misleiding over duurzaamheid te voorkomen.
Lees verder

Uber Eats zet bezorgrobots in voor maaltijdlevering
Uber Eats tekent een tienjarig contract met Nuro voor diens autonoom rijdende bezorgrobots. De Uber-dochter wil de bezorging van maaltijden gaan automatiseren.
Lees verder