Doorgaan naar hoofdcontent

Windows toetsenbord geeft verkeerde tekens

De Zaak
Windows toetsenbord geeft verkeerde tekens

Ineens zit je met een probleem: je Windows-toetsenbord geeft verkeerde tekens. Zeker in de drukke periodes is het ontzettend vervelend wanneer je een tekst of e-mail typt en het toetsenbord geeft andere tekens dan die jij wil gebruiken. Meestal gebeurt dit omdat de toetsenbord instellingen niet goed meer staan. Hieronder leggen we uit hoe je dit eenvoudig oplost.

The post Windows toetsenbord geeft verkeerde tekens appeared first on De Zaak.

Lees verder

3 tips bij het vinden van een pallethandelaar

Wil jij Pallets kopen en ben je nog op zoek naar een handelaar, of weet je niet hoe je moet beginnen bij het kopen van pallets? Er zijn namelijk een aantal dingen waar je op moet letten bij het kopen en verkopen van een pallet. In deze blog kun je er een aantal tips over lezen.

The post 3 tips bij het vinden van een pallethandelaar appeared first on De Zaak.

Lees verder

Adviesbureaus: creëren van een publieke meerwaarde

Adviesbureaus laten je dingen zien die je niet eerder hebt gezien of wellicht uit het oog bent verloren. Ze helpen je team en organisatie in beweging te komen. Stilstaan zorgt er namelijk voor dat je op achterstand komt. Met ervaren onderzoekers en aanpakkers duurzame verandering creëren. In dit artikel meer over adviesbureaus binnen gemeenten en welke stappen er worden doorlopen.

The post Adviesbureaus: creëren van een publieke meerwaarde appeared first on De Zaak.

Lees verder

Breng meer sfeer aan jouw huis door plissegordijnen

Een goede sfeer begint bij jezelf natuurlijk. De omgeving speelt wel een rol, om een sfeervolle ruimte in te richten moeten alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Denk aan een subtiele verlichting, decoratieve elementen, comfortabel meubilair en de perfecte raamdecoratie. Smaken verschillen maar we zijn het toch allemaal eens dat een plissegordijn het meest sfeervolle type raamdecoratie is? Wat ze zo bijzonder maakt lees je op deze pagina.

The post Breng meer sfeer aan jouw huis door plissegordijnen appeared first on De Zaak.

Lees verder

5 vragen over winstmarge berekenen

De winstmarge op jouw producten of diensten is een belangrijke graadmeter van de gezondheid van je onderneming. In dit artikel geven we antwoord op 5 veelgestelde vragen over de winstmarge met duidelijke rekenvoorbeelden. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen marge en winst? Hoe kun je zelf de winstmarge berekenen? En hoeveel marge heb je nodig voor een rendabel bedrijf?

The post 5 vragen over winstmarge berekenen appeared first on De Zaak.

Lees verder

Waarom is een zakelijke betaalrekening duurder dan een particuliere betaalrekening?

Wanneer je als ondernemer een zakelijke betaalrekening opent, zul je ontdekken dat dit duurder is een particuliere bankrekening. Waar komt dit door? In dit artikel bespreken we waaruit de maandelijkse kosten van een zakelijke betaalrekening zijn opgebouwd. Wat de de voordelen zijn van een zakelijke bankrekening en een zakelijke spaarrekening. En waarop je moet letten bij het openen van een zakelijke rekening.

The post Waarom is een zakelijke betaalrekening duurder dan een particuliere betaalrekening? appeared first on De Zaak.

Lees verder