Doorgaan naar hoofdcontent

Waze stopt carpooldienst

EMERCE
Waze stopt carpooldienst
Navigatiedienst Waze, eigendom van Google, stopt met zijn inmiddels zes jaar oude carpooldienst, die beschikbaar was in de VS, Brazilië en Israël.
Lees verder

Omstreden belasting voor zelfscankassa's van de baan
De omstreden belasting op zelfscankassa's in supermarkten in Molenbeek gaat niet door. De Belgische gemeente is teruggefloten door de Brusselse regering, meldt Gondola.
Lees verder

Dell trekt zich volledig terug uit Rusland
Na Mastercard, PayPal, Visa en Microsoft heeft ook Dell bevestigd dat het zijn activiteiten in Rusland gaat beëindigen.
Lees verder

Dieuwer van Staveren naar Campina Duitsland
De voormalige e-commerce manager van Friesland Campina Dieuwer van Staveren wordt directeur van Frieslandcampina voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH). Zij volgt Guido Kühne op, die op eigen verzoek op 31 december 2022 het bedrijf verlaat.
Lees verder

Nieuw keurmerk voor online marketingbureaus
Negen online marketing bureaus lanceren gezamenlijk het OnlineMarketing.nl keurmerk, dat het voor bedrijven en ondernemers eenvoudiger moet maken om een juiste partner te vinden voor hun digitale strategie.
Lees verder

Netflix met reclame niet veel goedkoper
De prijs van een Netflix abonnement met reclame wordt amper goedkoper dan zonder. Dat meldt Bloomberg op basis van eigen bronnen.
Lees verder

Podimo lanceert in Finland
Podimo, de snelgroeiende abonnementsdienst voor internationale podcasts- en audioboeken, wordt op 30 augustus in Finland gelanceerd.
Lees verder

Overheidsinstanties krijgen meer ruimte bij commerciële clouddiensten
Staatssecretaris Alexandra van Huffelen (Digitalisering) gaat overheidsinstanties onder strikte voorwaarden meer ruimte bieden om gebruik te maken van commerciële clouddiensten. Dat staat in een brief die maandag aan de Tweede Kamer is gestuurd. Tot nu toe mochten overheidsinstanties alleen eigen clouddiensten gebruiken.
Lees verder

Chess.com doet bod op Play Magnus
's Werelds grootste schaakportal Chess.com doet een overnamebod op Play Magnus Group, het bedrijf van de Noorse wereldkampioen Magnus Carlsen.
Lees verder