Doorgaan naar hoofdcontent

Steeds meer gebruik same-day delivery

EMERCE
Steeds meer gebruik same-day delivery
Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van same-day delivery. Dat blijkt uit cijfers van Sendcloud, een verzendplatform voor webwinkels. In Nederland is het gebruik van dit soort snelle leveringen in het eerste half jaar van 2022 met 11 procent toegenomen.
Lees verder

Wehkampoutlet.nl blijkt malafide
Thuiswinkelorg waarschuwt voor een malafide webwinkel wehkampoutlet.nl. Deze webshop is geen onderdeel van wehkamp.nl.
Lees verder

Sky Media verrast door succes QR in tv-reclame
QR-codes in tv-commercials hebben een hogere doorklikratio dan de gewone interactieve commercials die de tv-zender biedt.
Lees verder

'Meta is grip op jonge gebruiker kwijt'
Meta is de grip verloren op jonge gebruikers in Amerika. Dertig procent van hen gebruikt Facebook nog en TikTok is groter dan Instagram.
Lees verder

Getir geeft Delftse studenten een podium met eerste 'art store'
Getir opent vandaag zijn allereerste art store in Delft in samenwerking met studenten van de faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Het gaat gewoon om een dark store, maar nu dan met etalage.
Lees verder

DHL stelt warmteprotocol in werking
Met het oog op de tropische temperaturen is bij pakketvervoerder DHL het warmteprotocol in werking getreden. Dat betekent onder meer dat er volgens een tropenrooster wordt gewerkt.
Lees verder

TikTok schuift naar e-commerce
'Welke producten heb ik bekeken?' of 'Welke gekocht?' Die vragen lijken binnenkort simpel te beantwoorden met een nieuwe knop die op TikTok profielpagina's wordt geïntroduceerd. Succes is ondanks de apps populariteit niet gegarandeerd.
Lees verder

Google Meet lanceert live delen
Google Meet krijgt Apple SharePlay-achtige functies voor live delen in de app. Gebruikers kunnen dan gezamenlijk naar Spotify luisteren of YouTube video's kijken.
Lees verder

Meer dan 20.000 registraties in Cruks
Nederland loopt met haar wet- en regelgeving niet uit de pas als het gaat om het kunnen beschermen van spelers tegen ongewenste effecten van gokken. Een aantal landen tracht spelers extra te beschermen, onder meer door verplichte maximale stortings- of verlieslimieten te hanteren per kansspelaanbieder of een geaggregeerde limiet voor alle aanbieders samen. Dit blijkt uit onderzoek van de Kansspelautoriteit (Ksa).
Lees verder