maandag 29 augustus 2022

Opel gaat back to the future

De Zaak
Opel gaat back to the future

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer oogt – de naam zegt het al – dynamisch én heeft bovendien businessclass-reisauto-kwaliteiten. Met zijn opvallend kloeke formaat slaat Opel nieuwe wegen in als alternatief voor de alomtegenwoordige en vaak niet al te bruisende SUV-modellen. Onze testrijder Rob van Ginneken toog naar de Großer Feldberg om de Sports Tourer aan de tand te voelen.

The post Opel gaat back to the future appeared first on De Zaak.

Lees verder

Oproepcontracten. Alle voor- én nadelen op een rij

Heb jij net even wat meer flexibiliteit nodig als het aankomt op de arbeidscontracten die je jouw medewerkers biedt? Niet alleen meer flexibiliteit in de duur van het contract, maar ook in het aantal contracturen? Dan is een oproepcontract wellicht de perfecte oplossing. Maar lees eerst nog even dit artikel, voordat je een medewerker op oproepbasis aanneemt. Na het lezen van dit artikel weet je namelijk precies welke soorten oproepcontracten er zijn én wat de voor- en nadelen zijn. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken.

The post Oproepcontracten. Alle voor- én nadelen op een rij appeared first on De Zaak.

Lees verder

De vraag is niet of, maar wanneer je de stap naar elektrisch rijden maakt

Het zal geen enkele ondernemer zijn ontgaan dat de zakenauto een transitie doormaakt. De komende jaren wordt elektrisch rijden de norm. Sterker nog: een op de vijf nieuwe auto's die in 2022 werd afgeleverd is al een volledig elektrische en dat groeit razendsnel verder. Menig eigenaar en fleetmanager moet wennen aan de overstap van zijn 'brandstofvloot' naar een elektrische. Als hoofdrolspeler in de zakelijke segmenten loopt Mercedes voorop met zijn aanbod van volledig elektrische en PHEV-modellen. Manager Corporate Sales Marnix Kraaijmes heeft dagelijks te maken met de vragen die bij ondernemers spelen. Een interview.

The post De vraag is niet of, maar wanneer je de stap naar elektrisch rijden maakt appeared first on De Zaak.

Lees verder

3 tips om arbeidsongeschiktheid als ondernemer te voorkomen

Als ondernemer is het voorkomen van arbeidsongeschiktheid niet alleen belangrijk voor jezelf. Het is essentieel voor de voortgang van je bedrijf. Want wat als je zaak in één keer stil komt te staan doordat je bijvoorbeeld een burn-out krijgt? Gelukkig kun je veel doen om zo gezond mogelijk te blijven. Deze 3 tips vormen een goede start.

The post 3 tips om arbeidsongeschiktheid als ondernemer te voorkomen appeared first on De Zaak.

Lees verder

Promotiemateriaal ontwerpen: do's & don'ts

Als je een eigen bedrijf hebt of juist werkzaam bent voor een bedrijf op de marketingafdeling zul je ongetwijfeld met promotiemateriaal bezig zijn. Promotie materiaal zorgt er namelijk voor dat je jouw bedrijf meer in het zicht van potentiële klanten en relaties kunt plaatsen en zo ook meer merkbekendheid kunt genereren. Promotiemateriaal is dus een cruciaal onderdeel van een bedrijf, omdat het het bedrijf kan maken of juist kan breken. Daarom is het belangrijk dat je bewust bent van de do's en don'ts van promotiemateriaal. Wil jij hier meer over weten of kun je wel wat tips gebruiken? Dan zal dit artikel zeker van toegevoegde waarde zijn. 

The post Promotiemateriaal ontwerpen: do's & don'ts appeared first on De Zaak.

Lees verder

Auto leasen als zzp'er

Ben je zzp'er? Ook dan kun je zakelijk een auto leasen. Leasen voor zzp'ers biedt aantrekkelijke  voordelen. Zo rijd je wel een nieuwe auto, maar hoef je niet in één keer het aankoopbedrag af te tikken. In dit artikel leggen we uit welke mogelijkheden je hebt en wat de fiscale voordelen zijn van zakelijk een auto leasen als zzp'er.

The post Auto leasen als zzp'er appeared first on De Zaak.

Lees verder