Doorgaan naar hoofdcontent

Meer vrije tijd als ondernemer

De Zaak
Meer vrije tijd als ondernemer

Als ondernemer kan het soms lastig zijn om vrije tijd voor jezelf in te plannen. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je winst en neemt vaak veel taken op je. Toch is het ook prettig om wat meer vrije tijd te hebben, dit kun je realiseren door effectief te werk te gaan. Denk bijvoorbeeld aan het uitbesteden van bepaalde taken, geld te besparen, meer winst te maken en je tijd nuttig te besteden. Lees hier meer over deze onderwerpen.

The post Meer vrije tijd als ondernemer appeared first on De Zaak.

Lees verder

Waarom een ​​goed opslagsysteem essentieel is in het bedrijfsleven

ADVERTORIAL - Opslagsystemen zijn essentieel voor veel bedrijven. Het is belangrijk om de voordelen van een goed opslagsysteem te begrijpen, vooral in de zakelijke omgeving.

The post Waarom een ​​goed opslagsysteem essentieel is in het bedrijfsleven appeared first on De Zaak.

Lees verder

Elk huishouden kan een steentje bijdragen aan duurzame energie

ADVERTORIAL - Het klimaat gaat alle kanten op, van een lekker zonnetje in de ene week tot aan een sneeuwval een week later. Hierdoor is het belangrijk dat we allemaal een steentje bijdragen aan het milieu. In deze blog vertellen we je op welke manier je dat kunt doen. 

The post Elk huishouden kan een steentje bijdragen aan duurzame energie appeared first on De Zaak.

Lees verder

Hybride werken: hoe krijg je geregeld?

Hybride werken is een 'blijvertje' is, dat is wel duidelijk. En met een nieuwe coronagolf op de loer is het nog steeds actueel je personeel meer vrijheid van werkplek te geven. Wat zijn eigenlijk de voordelen van hybride werken en hoe krijg je dat goed geregeld? In dit artikel leggen we het aan je uit. 

The post Hybride werken: hoe krijg je geregeld? appeared first on De Zaak.

Lees verder

5 dingen waar je niet aan denkt, maar waardoor je wél failliet kunt gaat

I.S.M. HR NAVIGATOR - Faillissement is het schrikbeeld van iedere ondernemer. Je zakelijke droom gaat in rook op, inclusief je geïnvesteerde geld, tijd, denkkracht en energie. Een faillissement raakt je niet alleen in je portemonnee, maar vooral diep in je ziel. Wat zijn nu bij uitstek dingen waar je als ondernemer niet direct aan denkt, maar die je wél in een faillissement kunnen trekken?

The post 5 dingen waar je niet aan denkt, maar waardoor je wél failliet kunt gaat appeared first on De Zaak.

Lees verder

Kleinschalisheidsinvesteringsafrek. Wat is het? En hoe werkt het?

De kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) is een aftrekpost bij de Belastingdienst voor kleine investeringen in bedrijfsmiddelen. Investeer je als ondernemer in bedrijfsmiddelen, zoals een laptop of bureau? Dan mag je een bedrag van de jaarwinst aftrekken. Zeker de moeite waard, want extra aftrek betekent minder belasting betalen. Hoe kom je in aanmerking voor de KIA? Welk bedrag mag je precies aftrekken in 2022 en hoe regel je dit?

The post Kleinschalisheidsinvesteringsafrek. Wat is het? En hoe werkt het? appeared first on De Zaak.

Lees verder