woensdag 17 augustus 2022

Mailchimp zet cryptoklanten in de kou

EMERCE
Mailchimp zet cryptoklanten in de kou
Mailchimp heeft de accounts van verschillende cryptoklanten opgeschort. Het gaat om crypto-portemonnee Edge, crypto-intelligentiebedrijf Messari en Decrypt, dat Mailchimp al meer dan vier jaar gebruikte voor zijn nieuwsbrief.
Lees verder

'Eerste signalen normalisatie zeevrachtverkeer'
Containerrederij Hapag-Lloyd ziet signalen die erop wijzen dat de grootste spanningen in de internationale scheepvaart binnenkort verdwijnen. Concurrent Maersk is nog niet zo optimistisch.
Lees verder

SeedBlink neemt Nederlandse crowdfundingpioneer Symbid over
SeedBlink, het Europese co-investeringsplatform voor tech startups, heeft Symbid overgenomen, een van 's werelds eerste (Nederlandse) crowdfundingplatformen voor durfkapitaal.
Lees verder

Tesla claimt toppositie onder supercomputers
Autofabrikant Tesla claimt dat zijn cluster de nummer zeven is in de wereld van de supercomputers. En dat lijkt nog maar het begin.
Lees verder

WhatsApp lanceert nieuwe Windows-app
WhatsApp heeft een nieuwe versie ontwikkeld voor Windows die niet langer vereist dat je je telefoon koppelt om berichten te verzenden, ontvangen en synchroniseren.
Lees verder

Eerste 55-inch 1000R curved gaming-monitor
Samsung lanceert de Odyssey Ark, het nieuwste model in de Odyssey-reeks en 's werelds eerste 55-inch 1000R curved gaming-monitor.
Lees verder

Boekensector verliest 16 procent merkwaarde door corona én vergrijzing
Luisterboekaanbieder Storytel behoort tot het selecte gezelschap van stijgers in de boekenmarkt en groeide sinds 2020 met 14 procent. Dat blijkt uit het Boekensector Merkenonderzoek van de Universiteit van Amsterdam en Hendrik Beerda Brand Consultancy.
Lees verder

Insta-baas en CMO Facebook verhuizen naar Europa
Drie zwaargewichten van socialmediaconcern Meta verhuizen naar Londen. Het zou gaan om privé redenen, maar het komt CEO Mark Zuckerberg niet onhandig uit. De gemiddelde omzet per gebruiker in Europa ligt nog niet zo hoog als die in de VS.
Lees verder

Grote gamebeurs Gamescom terug in Keulen
's Werelds grootste openbare vakbeurs voor computer- en videogames Gamescom is terug van weggeweest: voor het eerst sinds 2019 ontmoeten gamefabrikanten en fans elkaar weer in de beurshallen in Keulen. Meer dan 550 exposanten zullen nieuwe games presenteren.
Lees verder