dinsdag 23 augustus 2022

Lagere winst voor Zoom

EMERCE
Lagere winst voor Zoom
Zoom Video Communications is duidelijk minder in trek dan ten tijde van de pandemie. In het tweede kwartaal van het lopende boekjaar werd een flink lagere winst behaald.
Lees verder

Voorlopig geen honderden Amazon Fresh winkels in VK
Amazon stopt de uitrol van kassaloze Amazon Fresh-winkels in het Verenigd Koninkrijk door tegenvallende verkopen en economische tegenwind, aldus The Sunday Times.
Lees verder

TikTok lanceert shopping ads
TikTok lanceert een nieuw reclameprogramma dat zich op webwinkels richt.
Lees verder

Hudson's Bay blaast discountformule online nieuw leven in
Het Canadese warenhuis Zellers, onderdeel van Hudson's Bay, hoopt volgend jaar een comeback te maken, tien jaar nadat de discountketen de meeste van zijn locaties had gesloten.
Lees verder

Cineworld Group overweegt faillissement
De Britse bioscoopgroep Cineworld gaat faillissement aanvragen. De schulden zijn te hoog en de bezoekersaantallen te laag.
Lees verder

Bijna helft meer Benelux gebruikers aangevallen via oude Microsoft Office-kwetsbaarheid
In het tweede kwartaal van 2022 is het aantal exploits (uitbuitingen) voor kwetsbaarheden in Microsoft Office toegenomen. Office was goed voor 82 procent van het totale aantal exploits op verschillende platforms, zo blijkt uit het nieuwste Kaspersky kwartaalrapport over malware.
Lees verder

Nieuwe techfonds voor EU travel start-ups
Een nieuw specialistisch investeringsfonds richt zich op technische start-ups in de reis- en toerismewereld.
Lees verder

Noorwegen wil einde aan illegale dataoverdracht Meta
Noorwegen draait Meta duimschroeven aan op het gebied van diens privacyregels. Het Amerikaanse bedrijf zou een boete moeten krijgen voor illegale dataoverdracht van persoonsgegevens, vindt de toezichthouder.
Lees verder

JD verslaat verwachtingen
E-commerce reus JD.com rapporteerde zojuist beter dan verwachte kwartaalcijfers. Over het tweede kwartaal werd een omzet gerealiseerd van 267,6 miljard yuan (39,07 miljard dollar).
Lees verder