Doorgaan naar hoofdcontent

Hillenaar met nieuwe digitale mast bij Roermond

EMERCE
Hillenaar met nieuwe digitale mast bij Roermond
Hillenaar Outdoor exploiteert naast Maastricht, Echt en Venlo nu ook een Digitale Reclamemast langs de A73 bij het Limburgse Roermond. Sinds 11 juli is het object – in de directe nabijheid van Designer Outlet Roermond – beschikbaar voor adverteerders.
Lees verder

50.000ste ondernemer sluit zich als verkooppartner aan bij platform bol.com
Bol.com heeft haar 50.000e verkooppartner verwelkomd en meldt dat alvast een week voor de publicatie van de halfjaarcijfers van moeder Ahold Delhaize.
Lees verder

FNV zet Nokia Nederland onder druk: kom met eerlijke loonsverhoging
Medewerkers van Nokia in Hoofddorp roepen het techbedrijf op om met een beter bod te komen voor hun lonen. Samen met de FNV hebben zij een petitie opgesteld die al door meer dan de helft van de circa driehonderd mensen bij de multinational is ondertekend. Die wordt direct na de zomer aan de directie aangeboden.
Lees verder

Alibaba: cloud compenseert daling e-commerce
Alibaba heeft het afgelopen kwartaal geleden onder de vele lockdowns in Chinese steden. Daardoor daalde de handelsomzet in belangrijke categorie├źn als mode en accessoires en consumentenelektronica.
Lees verder

Amerikaanse activiteiten helpen Bpost aan goede resultaten
De pakketvolumes van Bpost daalden het afgelopen kwartaal met 12,9 procent. Dat kwam onder meer doordat Amazon besloot om zelf te bezorgen.
Lees verder

Ahold Delhaize blaast beursgang Bol.com af
De voorgenomen beursnotering van Bol,com, die stond gepland voor de tweede jaarhelft, gaat niet door. Mogelijk dalen de verkopen van de marktplaats toch sneller dan gehoopt. Zo daalden de verkopen van Bol.com in het eerste kwartaal met 7 procent.
Lees verder

Verlies Doordash loopt harder op
De Amerikaanse boodschappenbezorger DoorDash zag het verlies harder oplopen dan verwacht naar 263 miljoen dollar, of 0,72 dollar per aandeel. Een jaar eerder bedroeg dat verlies nog 102 miljoen of 0,30 dollar.
Lees verder

Dropbox verhoogt omzet
Dropbox, het bedrijf voor virtuele opslag, zag de omzet over het afgelopen kwartaal met bijna 8 procent toenemen naar 572 miljoen dollar.
Lees verder

Ook Expedia ziet markt aantrekken
et als andere online reisorganisaties publiceerde Expedia Group donderdag nabeurs beter dan verwachte resultaten voor het tweede kwartaal.
Lees verder