Doorgaan naar hoofdcontent

Handpalmherkenning in meer dan 65 Whole Foods-winkels

EMERCE
Handpalmherkenning in meer dan 65 Whole Foods-winkels
Amazons handpalm betaaltechnologie zal binnenkort beschikbaar zijn in veel meer Whole Foods-winkels in de Verenigde Staten.
Lees verder

Veilige wifi van publicroam op bijna 700 locaties in Nederland
Het extra beveiligde Nederlandse publieke wifi-initiatief Publicroam wil volgend jaar op duizend locaties in Nederland beschikbaar zijn.
Lees verder

Belgisch verbod op lootboxes grotendeels genegeerd
Het verbod op zogeheten 'lootboxes' in games in Belgie, wordt nauwelijks gecontroleerd. Een studie aangehaald door gamesindustry.biz, meldt dat van de honderd meest winstgevende iPhone games in België, er 82 procent een lootbox-systeem bevatten.
Lees verder

NS start proef met inchecken betaalpas
NS start vandaag met het werven van deelnemers voor een proef waarmee treinreizigers contactloos kunnen in- en uitchecken met hun betaalpas of creditcard bij alle stations in Nederland waar NS rijdt. Dit kan ook met de digitale betaalpas op een mobiele telefoon of smartwatch. Aan de proef kan een beperkte groep reizigers deelnemen.
Lees verder

Budbee breidt uit naar Duitsland
Bezorgbedrijf Budbee start in de komende weken operaties op in de Duitse markt.
Lees verder

Aanhouding verdachte ontwikkelaar van Tornado Cash
De FIOD heeft op woensdag 10 augustus in Amsterdam een 29-jarige man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij het verhullen van criminele geldstromen en het faciliteren van witwassen met het mixen van cryptovaluta via de gedecentraliseerde Ethereum mixingservice Tornado Cash.
Lees verder

Xiaomi onthult eerste humanoïde robot
Xiaomi's eerste humanoïde robot beleefde afgelopen week zijn debuut in Beijing. Tijdens een lanceringsevenement kondigde het bedrijf de CyberOne aan, die overigens nog niet commercieel leverbaar is.
Lees verder

Infographic: Phishing e-mails van HR- en IT-afdelingen zijn het meest effectief
Meer dan de helft van de geopende e-mails tijdens phishing-tests bevat onderwerpen die afkomstig lijken te zijn van de HR-afdeling. Daarvoor waarschuwt KnowBe4.
Lees verder

Is het einde van de cryptomixers nabij?
Tornado Cash is afgelopen woensdag door de Amerikaanse overheid op een sanctielijst geplaatst. Nog diezelfde dag is een 29-jarige Nederlandse ontwikkelaar door de FIOD aangehouden, zo werd vrijdag bekend. Betekent dit het einde van witwasmixers?
Lees verder