Doorgaan naar hoofdcontent

Cijfers eBay vallen mee ondanks omzetverlies

EMERCE
Cijfers eBay vallen mee ondanks omzetverlies
Veilinghuis eBay presenteerde beter dan verwachte kwartaalcijfers, hoewel de omzet met 8 procent daalde naar 2,4 miljard dollar en er rode cijfers werden geschreven: 536 miljoen.
Lees verder

Booking ziet enorm herstel, verwacht vakantiedrukte
Booking Holdings, moederbedrijf van het Nederlandse Booking.com realiseerde in het tweede kwartaal een omzet van 4.3 miljard dollar, 99 procent meer dan een jaar eerder. De nettowinst eindigde weer eens in de plus met 867 miljoen dollar, tegen een nettoverlies van 157 miljoen een jaar eerder.
Lees verder

Facebook laat liveshopping vallen
Facebook stopt met live shopping op 1 oktober om zijn aandacht te kunnen richten op Reels, het platform voor korte video's. Vanaf oktober kunnen gebruikers geen live shopping-evenementen meer organiseren op Facebook.
Lees verder

Rijksoverheid sluit raamovereenkomst met Media.Monks
Na een aanbesteding heeft de Dienst Publiek en Communicatie (DPC) van de Rijksoverheid Media.Monks en vier andere bureaus gekozen als mediapartners.
Lees verder

Zalando verwacht betere marktomstandigheden na lastig kwartaal
Zalando verwacht een verbeterde winstgevendheid en een terugkeer naar groei in de tweede helft van het jaar, zo maakte het Berlijnse bedrijf vanochtend bekend.
Lees verder

Politie waarschuwt op Telegram verkopers van phishingpanels
De politie heeft op 3 augustus op Telegramkanalen een boodschap verspreid bedoeld voor potentiële (ver)kopers van phishingpanels: 'Als je de volgende keer weer iets verhuurt of verkoopt, kan het zijn dat je dat aan ons als politie doet'.
Lees verder

'Online drankwinkels omzeilen verbod op hoge korting'
In supermarkten en andere fysieke winkels wordt nauwelijks meer gestunt met de prijzen van alcoholhoudende dranken, sinds vorig jaar de nieuwe Alcoholwet kortingsacties boven 25 procent verbiedt. Maar online zijn er nog wel grote kortingsacties op bier en wijn te vinden. Dat stelt directeur Wim van Dalen van het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid STAP.
Lees verder

Flink moet weg uit centrum Nijmegen
Flink mag geen boodschappen meer bezorgen vanuit een voormalig winkelpand in Nijmegen. De locatie mag echter wel openblijven, want klanten mogen hier wel zélf hun bestelde producten ophalen. Dat heeft de voorzieningenrechter in Arnhem woensdag beslist.
Lees verder

Huurwoningwebsites die alleen zoekdienst bieden, moeten daar duidelijk over zijn
Huurwoningwebsites moeten consumenten duidelijk maken dat zij alleen een zoekdienst zijn en niet als bemiddelaar optreden. Dat zegt toezichthouder ACM.
Lees verder