Doorgaan naar hoofdcontent

AI-infrastructuur in de cloud: NVIDIA’s Grace Hopper (CPU en GPU)

EMERCE
AI-infrastructuur in de cloud: NVIDIA's Grace Hopper (CPU en GPU)
Computers die denken als mensen en daarnaar laten handelen. Dat lijkt een werkelijkheid uit de verre toekomst, maar deze komt sneller dichterbij dan menigeen denkt.
Lees verder

Gorillas benoemt Anastasia Dellis tot General Manager Nederland
Anastasia Dellis wordt de nieuwe General Manager Nederland van flitsbezorger Gorillas. Anastasia is bijna anderhalf jaar werkzaam geweest als Commercieel Directeur. Ze heeft onder andere een sleutelrol gespeeld bij de afronding van de samenwerking met Jumbo.
Lees verder

JD.com formule Ochama naar België, Frankrijk en Duitsland
De Chinese websupermarktformule Ochama van JD.com breidt uit naar België, Frankrijk en Duitsland.
Lees verder

3i mag VakantieDiscounter overnemen
3i Group plc mag via het daartoe opgerichte Balearia Bidco B.V., Elmar Travel Group alias VakantieDiscounter overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) 8 augustus 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over.
Lees verder

Plantje.nl bezorgt verpakkingsvrij
Plantje.nl claimt de eerste plantenwebshop van Nederland te zijn die verpakkingsvrij bezorgt. Planten worden niet langer in kartonnen dozen met opvulmateriaalverpakt, maar simpelweg in herbruikbare bakken worden vervoerd.
Lees verder

Netflix Games lijkt grotendeels mislukt
De introductie van games door Netflix lijkt een mislukking te worden. Volgens Apptopia zijn Netflix-games in totaal 23,3 miljoen keer gedownload met gemiddeld 1,7 miljoen dagelijkse gebruikers. Dit betekent dat minder dan 1 procent van het abonneebestand geïnteresseerd is in de games van Netflix.
Lees verder

Deliveroo wacht oordeel Hoge Raad over schijnzelfstandigheid niet af
Het vertrek van Deliveroo uit Nederland zat mogelijk al langer in de pijplijn. Het bedrijf weigerde, ondanks een vonnis in hoger beroep, om zijn riders arbeidsovereenkomsten aan te bieden. De FNV was bezig met juridische procedures.
Lees verder

Duitse rechter: Amerikaanse clouds niet AVG-proof
De clouds van Amerikaanse techbedrijven zijn niet honderd procent privacyveilig. Organisaties mogen die daarom bij aanbestedingen passeren voor anderen die wel aan de AVG voldoen, zo bepaalt een Duitse rechter.
Lees verder

Vóór september 2023 FM-frequenties geveild
Het kabinet wil voor september 2023 de FM-frequenties geveild hebben. Dat bevestigt verantwoordelijk minister Adriaansens (Economische Zaken en Klimaat) in een Kamerbrief.
Lees verder