Doorgaan naar hoofdcontent

5 vragen over crypto’s als betaalmiddel in jouw zaak

De Zaak
5 vragen over crypto's als betaalmiddel in jouw zaak

Steeds meer webshops en fysieke winkels accepteren cryptovaluta als betaalmiddel. Is het interessant voor jouw onderneming? In dit artikel geven we antwoord op 5 belangrijke vragen over cryptocurrency als betaalmiddel.

The post 5 vragen over crypto's als betaalmiddel in jouw zaak appeared first on De Zaak.

Lees verder

Aanschaffen van agenda voor meer overzicht

Heb je binnenkort een drukke planning met werk of school? Dan is het aan te raden om voor een agenda te gaan. Het is namelijk ontzettend stressvol om al je plannen en verplichtingen te moeten onthouden. Het komt vaak voor dat je bepaalde zaken door elkaar haalt of zelfs vergeet. Door middel van een agenda houd je gemakkelijk een goed overzicht. Veel mensen vinden het prettig om na een lange dag alle geplande activiteiten af te kunnen strepen in de agenda. Dit geeft een voldaan gevoel en je kunt dan met een frisse start aan een nieuwe dag beginnen.

The post Aanschaffen van agenda voor meer overzicht appeared first on De Zaak.

Lees verder

Wil je op nummer 1 komen in de zoekmachine? Schakel een SEO specialist in

Je bent niet de enige die graag wil dat zijn of haar website op nummer 1 staat in de zoekmachine. En juist daarom is het zo'n lastige opgave! Vrijwel elke ondernemer is tegenwoordig bezig met SEO, en je kunt dan ook haast niet zonder de hulp van iemand die er verstand van heeft. Wat een SEO specialist precies voor je kan betekenen lees je hier. Maar eerst: wat is SEO precies?

The post Wil je op nummer 1 komen in de zoekmachine? Schakel een SEO specialist in appeared first on De Zaak.

Lees verder

Geen papieren werkbonnen? Kies voor een automatische urenregistratie

Voor veel ondernemers is de administratie een doorn in het oog. Het kost veel werk en is tijdrovend. Toch is het essentieel om alles zorgvuldig vast te leggen. Zeker voor de boekhouding van uw bedrijf is het van belang om de tijd, facturen en offertes te registreren. Wij hebben dé tip om dit eenvoudig bij te houden.

The post Geen papieren werkbonnen? Kies voor een automatische urenregistratie appeared first on De Zaak.

Lees verder

Dit zijn de nieuwe functies van PowerPoint

In PowerPoint kunt u sinds kort gebruikmaken van de volgende nieuwe functies:

The post Dit zijn de nieuwe functies van PowerPoint appeared first on De Zaak.

Lees verder

Benieuwd naar factoring? Dit zijn de voordelen

Je laat de facturen vooruit betalen door een factoringmaatschappij als je je bezig houdt met Factoring. Het voordeel hiervan is dat je het geld sneller in je bezit bent dan wanneer je niet met factoring werkt. Daarnaast heeft factoring ook nog andere voordelen. Je kunt namelijk makkelijker groeien als je veel liquide middelen in je bedrijven hebt zitten en gebruik maakt van factoring.

The post Benieuwd naar factoring? Dit zijn de voordelen appeared first on De Zaak.

Lees verder