Doorgaan naar hoofdcontent

5 ijzersterke tips voor succesvolle vacatureteksten

De Zaak
5 ijzersterke tips voor succesvolle vacatureteksten

Het lijkt wel alsof iedereen op dit moment op zoek is naar personeel. Dit betekent dat er ook veel bedrijven zijn die met elkaar concurreren om talent.

Dankzij de slimme technologie van vacaturewebsite Indeed is het voor werkgevers super eenvoudig om een vacature te publiceren en sollicitanten binnen te halen. Niet voor niets is Indeed de nummer 1 vacaturesite van Nederland*. 54% van alle actieve werkzoekenden maakt gebruik van Indeed** en elke maand worden er 55.000 cv's toegevoegd of bijgewerkt. Veel werkzoekenden stellen vacature-alerts in om als eerste op de hoogte te zijn van interessante functies. En ze geven toestemming dat hun profiel wordt gematcht aan passende vacatures.

The post 5 ijzersterke tips voor succesvolle vacatureteksten appeared first on De Zaak.

Lees verder

Hoe efficiënt is het digitaliseren van je personeelsplanning?

Het digitaliseren van personeelsplanning is de beste manier die het management kan doen om hun algehele efficiëntie te verbeteren.

The post Hoe efficiënt is het digitaliseren van je personeelsplanning? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Bv of eenmanszaak: in 3 stappen naar de juiste rechtsvorm

Als je een onderneming start, moet je een rechtsvorm kiezen. Veel ondernemers twijfelen tussen een eenmanszaak of bv. Wat is de beste rechtsvorm voor jou? In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van de bv versus eenmanszaak.

The post Bv of eenmanszaak: in 3 stappen naar de juiste rechtsvorm appeared first on De Zaak.

Lees verder

Wanneer btw verlegd? Alles over de verleggingsregeling

Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor de berekening, inning en betaling van btw. Maar in sommige gevallen kan je deze verplichting verleggen naar de ondernemer die de goederen of diensten van je afneemt. Dit noemen we 'btw verlegd'. Maar hoe werkt btw verleggen? En wanneer pas je de btw-verleggingsregeling toe?

The post Wanneer btw verlegd? Alles over de verleggingsregeling appeared first on De Zaak.

Lees verder

Wat is de vennootschapsbelasting in 2022?

Ondernemingen moeten belasting betalen over de winst: de vennootschapsbelasting. Dit zijn de voorwaarden plus de tarieven in 2022.

The post Wat is de vennootschapsbelasting in 2022? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Werken met warm weer – hoe hou je je hoofd koel?

Natuurlijk wil je dat jij en je werknemers ook tijdens de hitte veilig en productief kunnen blijven werken. Hoe zorg je als werkgever voor prettige werkomstandigheden? En wat kun je als thuiswerkende zzp'er doen? Doe je voordeel met ons stappenplan werken in de hitte: een handleiding om jezelf en je medewerkers te beschermen en wapenen tegen warmer weer.

The post Werken met warm weer – hoe hou je je hoofd koel? appeared first on De Zaak.

Lees verder