Doorgaan naar hoofdcontent

Vivo brengt smartphones nu ook in Nederland uit

EMERCE
Vivo brengt smartphones nu ook in Nederland uit
Alsof de Nederlandse smartphonemarkt al niet vol genoeg is, kondigt het Chinese merk Vivo nu ook zijn Nederlandse lancering aan.
Lees verder

Gorillas stopt in zes Nederlandse steden
Gorillas stopt alweer met flitsbezorging in zes Nederlandse steden. De vestigingen zijn niet winstgevend. De bezorger vertrekt uit Almere, Hilversum, Apeldoorn, Breda en Enschede.
Lees verder

Belgische subsidie voor 5G projecten
De Belgische overheid gaat subsidie verstrekken aan projecten rond 5G. De subsidie kan oplopen tot vier miljoen euro per project, met een totaalbudget van 24 miljoen euro.
Lees verder

Meer zendmasten voor Beierse Alpen
Vodafone wil zijn eigen mobiele netwerk in de Alpen verder uitbreiden, zelfs al is de dekking nu al 98 procent.
Lees verder

Amazon Prime fors duurder in Europa
De bezorg- en streamingdienst Prime van Amazon wordt tot 43 procent duurder in Europa. Het bedrijf ziet zich geconfronteerd met fors gestegen transportkosten.
Lees verder

Tour de France online goed bekeken
Online scoort de Tour de France bij de NOS zeer goed. De Tour site is ongeveer 2,2 miljoen keer bezocht. In totaal is er ruim 5,4 miljoen keer een livestream gestart. Nog niet eerder werd de Tour de France-livestream zo veel bekeken.
Lees verder

Cyberverzekeringsmarkt in 2021 gegroeid naar 36 miljoen euro
De cyberverzekeringsmarkt is in 2021 gegroeid naar 36 miljoen euro. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van het Data Analytics Centre (DAC) van het Verbond van Verzekeraars.
Lees verder

Nederland telt bijna 2 miljoen cryptobezitters
Eén op de zeven Nederlanders van 18 jaar en ouder bezit cryptomunten. Dit komt neer op 1,9 miljoen cryptobezitters. In de meeste gevallen heeft men Bitcoins. Dit blijkt uit de Cryptovaluta Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder ruim 4.000 Nederlanders.
Lees verder

META klaagt Meta aan
Justin Bolognino, eigenaar van een bedrijf genaamd META, klaagt Meta (Facebook, Instagram en WhatsApp) aan voor het gebruik van de merknaam, meldt CNBC.
Lees verder