Doorgaan naar hoofdcontent

Uber Eats accepteert Shiba Inu en Dogecoin

EMERCE
Uber Eats accepteert Shiba Inu en Dogecoin
Ondanks de cryptocrash heeft Uber Eats besloten dat klanten ook met Shiba Inu en Dogecoin tokens kunnen betalen. De transacties worden afgewikkeld via BitPay.
Lees verder

E-commercebureau ShopWorks fuseert met Pools Strix
Bureau ShopWorks uit Utrecht gaat samen met zijn Poolse tegenhanger Strix. De fusie moet de basis vormen voor een Europees werkend e-commercebureau.
Lees verder

Online deel in Nederlands koopgedrag blijft stijgen
De Nederlandse consument verwacht dat hij over vijf jaar 41 procent van zijn bestedingen via online kanalen verricht.
Lees verder

Europees :Parlement keurt nieuwe regels voor digitale platforms goed
Het Europees Parlement stemde vandaag in met de nieuwe Digital Markets Act (DMA), waarvan Nederland één van de aanjagers is. De DMA is vanaf 2023 van kracht. Ook de Digital Services Act (DSA) kreeg vandaag groen licht en gaat in 2024 in. Eind 2023 treedt bovendien de Data Governance Act (DGA) in werking.
Lees verder

Thuiswinkel.org komt met duurzaamheidskeurmerk
Thuiswinkel.org brengt in 2023 de eerste versie van een nieuw duurzaamheidskeurmerk uit. Het initiatief wordt met de hele sector ontwikkeld.
Lees verder

NFT hype lijkt definitief voorbij
De aantrekkingskracht van NFT's (niet-inwisselbare tokens) lijkt te zijn afgenomen. De markt lijkt nagenoeg geïmplodeerd, mede door de recente onrust op de cryptomarkt.
Lees verder

Azerion doet overname voor in-app digitale reclame
Spellenuitgever en -exploitant Azerion neemt de Franse en Duitse activiteiten van Madvertise over.
Lees verder

bpost test verpakkingen die tot 100 keer kunnen worden hergebruikt
bpost is samen met het Franse bedrijf Hipli een duurzaam proefproject begonnen. Voor de levering van de bestellingen van de klanten van Torfs, A.S.Adventure en Juttu zullen herbruikbare verpakkingen worden gebruikt.
Lees verder

Beursgang Deezer wordt flop
Het beursdebuut van muziekstreamer Deezer aan de Parijse Euronext is dinsdag geen succes geworden. Inmiddels is de koers van het aandeel met 35 procent gedaald.
Lees verder