Doorgaan naar hoofdcontent

Tikkie en Butlaroo combineren horeca-oplossingen

EMERCE
Tikkie en Butlaroo combineren horeca-oplossingen
Betaalapp Tikkie en Butlaroo, een specialist op het gebied van QR-bestellen in de horeca, gaan samenwerken.
Lees verder

Negen procent minder smartphones verscheept
Wereldwijd werden tussen april en juni negen procent minder smartphones geleverd dan een jaar eerder. Van de grote fabrikanten konden alleen Samsung en Apple hun marktaandeel vergroten, Xiaomi, Oppo en Vivo moesten inleveren, zo blijkt uit de laatste cijfers van het analysebedrijf Canalys.
Lees verder

Verkoopverbod voor Oppo en OnePlus in Duitsland
Nokia heeft in Duitsland een belangrijke overwinning geboekt op smartphone-maker Oppo vanwege patentbreuken. Een rechtbank heeft een verkoopverbod uitgevaardigd voor Oppo en OnePlus-toestellen. OnePlus is een submerk van het Chinese bedrijf.
Lees verder

Battle smart speakers: Apple HomePod mini & Nest Mini (Google)
Deze smart speakers zijn de kleinste en goedkoopste introductie in de wereld van slimme assistenten. De Nest Mini van Google is al twee jaar lang het 'perfecte' kerstcadeau met aanbiedingen van twee Ć  drie tientjes. De HomePod mini van Apple was tot nu toe alleen nog maar in het buitenland verkrijgbaar. Vanaf nu ook in ons land en volledig Nederlandstalig.
Lees verder

Andorra gaat digitale valuta reguleren
Andorra, een ministaatje ingeklemd tussen Frankrijk en Spanje, heeft de Digital Assets Act goedgekeurd, een regelgevend kader voor het gebruik van digitale valuta en blockchain-technologie.
Lees verder

Google verlaagt kosten Play Store in Europa
Google verlaagt de kosten voor het plaatsen van apps in de Google Play Store voor ontwikkelaars. Die hoeven nog maar 12 in plaats van 15 procent over hun omzet te betalen. Ook mogen ze gebruik maken van concurrerende betalingssystemen.
Lees verder

Derde winkel Apple in Londen nestelt zich naast Harrods
Apple opent eind juli een derde Apple Store vlakbij het wereldberoemde warenhuis Harrods onder de noemer Apple Brompton Road.
Lees verder

Eredoctoraat Open Universiteit voor internationaal AI-expert Pattie Maes
De Open Universiteit kent een eredoctoraat toe aan Pattie Maes, de (Vlaamse) hoogleraar Media Arts and Sciences aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT), vanwege haar bijzondere bijdrage aan wetenschap en samenleving.
Lees verder

FM frequenties moeten opnieuw worden aangeboden
De verlengde verdeling van de FM-frequenties door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is van de baan. De rechtbank van Rotterdam heeft een streep gezet door de noodverlenging van drie jaar voor commerciƫle FM-frequenties.
Lees verder