Doorgaan naar hoofdcontent

Tesla stapt uit Bitcoin

EMERCE
Tesla stapt uit Bitcoin
Tesla blijkt het grootste deel van zijn cryptomunten te hebben verkocht. Het gaat om 75 procent van zijn cryptobezittingen, die eind 2021 ongeveer 2 miljard waard waren.
Lees verder

Datacenters Google en Oracle konden hitte niet aan
Google en Oracle moesten dinsdag hun servers en routers platleggen vanwege de hitte.
Lees verder

'China legt Didi een boete van meer dan 1 miljard dollar op voor data-overtredingen'
De Chinese autoriteiten zouden van plan zijn om een recordboete van meer dan 1 miljard op te leggen aan Didi Global, de Chinese variant van Uber, vanwege data-overtredingen.
Lees verder

Google rolt Wallet app uit
Google heeft zijn Google Wallet-app beschikbaar gemaakt voor 39 landen. De app volgt Google Pay op.
Lees verder

Amazon treedt op tegen makelaars in neprecensies
Amazon heeft maandag een rechtszaak aangespannen tegen de beheerders van meer dan 10.000 Facebook-groepen die tegen betaling consumenten neprecensies laten plaatsen.
Lees verder

Facebook vertimmert nieuwsfeed, vrienden krijgen voorrang
Facebook vernieuwt zijn belangrijkste nieuwsfeed en lanceert vandaag een nieuw tabblad Feed, waar gebruikers louter berichten van hun vrienden, groepen, pagina's en meer in chronologische volgorde kunnen zien.
Lees verder

Bitvavo maakt claim van 'meer dan 1 miljoen klanten' niet waar, oordeelt Reclame Code Commissie
Cryptoplantorm Bitvavo mag in zijn reclame niet beweren meer dan 1 miljoen Nederlandse klanten te hebben, zo lang dat niet onafhankelijk bewezen of gecontroleerd is. Dat concludeert de Reclame Code Commissie na behandeling van een klacht.
Lees verder

Snap niet tevreden met financiƫle resultaat
Snap, het bedrijf achter Snapchat, merkt de gevolgen van de torenhoge inflatie en de toenemende concurrentie van rivaliserende apps zoals TikTok. De omzet die Snap zelf voor ogen had werd in het tweede kwartaal niet gehaald.
Lees verder

Amazon neemt gezondheidszorgaanbieder over
Amazon neemt de Amerikaanse gezondheidszorgaanbieder One Medical over voor maar liefst 3,9 miljard dollar (3,8 miljard euro). Het is het de op twee na duurste aankoop van het bedrijf.
Lees verder