Doorgaan naar hoofdcontent

Ook Apple zet rem op werving

EMERCE
Ook Apple zet rem op werving
In navolging van tal van andere techbedrijven zal ook Apple volgend jaar minder mensen aannemen als reactie op de huidige economische omstandigheden.
Lees verder

Mediacollege Amsterdam en dentsuACHTUNG! starten samenwerking
Het Amsterdamse bureau dentsuACHTUNG! en de Amsterdamse vakschool zijn een nieuwe samenwerking gestart. Beide partijen zien naar eigen zeggen een duidelijke win-win. Zo ziet dentsuACHTUNG! een kans om dichterbij talent te komen en voor het Ma is het juist de manier om onderdeel te zijn van de dagelijkse praktijk.
Lees verder

Online omzet Ster in eerste zes maanden van 2022 19 procent hoger
De online omzet van Ster is in de eerste zes maanden van 2022 19 procent hoger dan in het eerste halfjaar van 2021. Dit is echter fors lager dan de online omzet vóór de ingang van de beperkingen in 2020. Sinds dat jaar mag Ster de online ruimte uitsluitend inzetten voor boodschappen van algemeen nut zoals culturele instellingen, maatschappelijke organisaties en goede doelen.
Lees verder

Bureaugroep The Valley naar Assist Digital
The Valley Group (The Valley, Penfield-Digital en Nominow), een digitale bureaugroep die branding, commercie, klantgegevens en marketingautomatisering combineert, valt in handen van Assist Digital.
Lees verder

Shopify samen met YouTube
Shopify heeft dinsdag een samenwerking met YouTube aangekondigd om verkopers in staat te stellen via het videoplatform producten of diensten te verkopen.
Lees verder

FNV teleurgesteld over afwijzen dwangsom Uber
FNV is teleurgesteld dat het Gerechtshof in Amsterdam taxibedrijf Uber geen dwangsom oplegt. De vakbond had daarom gevraagd, omdat Uber weigert een eerdere uitspraak van de rechtbank na te leven.
Lees verder

Netflix verliest minder klanten dan verwacht
Netflix verliest nog steeds abonnees, bijna 1 miljoen in het tweede kwartaal, maar het waren er minder dan voorspeld. Bovendien verwacht Netflix weer klantengroei in het derde kwartaal.
Lees verder

Getir opent eerste franchisewinkel in Berlijn
Flitsbezorger Getir is van plan om in het najaar zijn eerste franchisewinkel in Berlijn te openen. Het concept is bedoeld om lokaal aanbod en digitalisering bij elkaar te brengen.
Lees verder

Minder investeringen in startups en scaleups
De tijd van toenemende investeringen in Nederlandse ondernemingen is voorbij. Nederlandse startups en scaleups hebben in het afgelopen kwartaal ongeveer 1,27 euro miljard aan durfkapitaal opgehaald. Dat is minder dan de helft van het kapitaal voor Nederlandse ondernemingen in de eerste helft van 2021, toen de scene een recordbrekend eigen vermogen van 2,48 miljard ophaalde.
Lees verder