Doorgaan naar hoofdcontent

Jumbo introduceert bezorgabonnement

EMERCE
Jumbo introduceert bezorgabonnement
Supermarktketen Jumbo brengt een bezorgabonnement uit waarmee klanten gratis hun boodschappen kunnen laten bezorgen.
Lees verder

Twitter slijpt juridische messen
Twitter heeft naar verluidt het Amerikaanse advocatenkantoor Wachtell, Lipton, Rosen & Katz LLP ingehuurd om Elon Musk aan te klagen en hem te dwingen alsnog akkoord te gaan met de overname van het platform.
Lees verder

Uber misleidde inspecteurs met UberPOP app
Taxibedrijf Uber heeft diverse trucs ingezet om het onderzoek naar zijn dienst UberPOP te frustreren. Nederlandse Inspecteurs konden de UberPOP app wel installeren, maar werden ze eenmaal herkend als inspecteur, dan zagen ze geen actieve chauffeurs meer in de app.
Lees verder

Kwartaalomzet About You: 504 miljoen (+19%)
Online kledingwinkel About You realiseerde afgelopen kwartaal een omzet van 504 miljoen euro, een plus van 19,4 procent. Het Duitse bedrijf belooft volgend boekjaar winstgevend te zijn.
Lees verder

Rusland blokkeert Duitse Welt
De Russische autoriteiten hebben de webpagina van de Duitse krant Die Welt geblokkeerd. De krant doet namelijk verslag van de Oekraïne-oorlog in het Russisch.
Lees verder

Oprichters Three Arrows Capital op de vlucht
De oprichters van het crypto investeringsfonds Three Arrows Capital (3AC) zouden Singapore zijn ontvlucht. Dat beweert in elk geval het juridische team van het bedrijf.
Lees verder

QuTech, Eurofiber en Juniper Networks werken aan uitrol van een Quantum-testbed
QuTech, Eurofiber en Juniper Networks hebben een zogeheten Quantum-testbed gelanceerd om meerdere datacenters in Nederland met elkaar te verbinden. Naast andere vormen van toegepaste quantumcryptografie biedt dit testbed een omgeving waarin deelnemende partners beveiligde communicatie onderzoeken op basis van de fundamentele wetten van de quantum fysica.
Lees verder

Active Ants verdubbelt capaciteit Roosendaal
Active Ants, onderdeel van de bpost group, heeft de capaciteit van de Autostore in zijn fulfilmentcenter in Roosendaal vergroot naar ruim 98.000 opslagbakken.
Lees verder

Jasper de Rooij stapt in 433, BALR. en Wannahaves
Ondernemer en investeerder Jasper de Rooij neemt een belang in het bedrijf van Demy de Zeeuw en Juul Manders. Hij wil 433, BALR. en Wannahaves helpen groeien, onder meer met abonnementen.
Lees verder