Doorgaan naar hoofdcontent

‘Jony Ive niet langer adviseur van Apple’

EMERCE
'Jony Ive niet langer adviseur van Apple'
Industrieel ontwerper Jony Ive zou niet langer adviseur zijn van Apple. Weliswaar was hij sinds 2019 al geen chief design officer meer, maar hij was nog wel betrokken bij diverse projecten.
Lees verder

Audiobestedingen voor het eerst boven de 100 miljoen euro in de eerste helft van het jaar
In de eerste zes maanden van dit jaar investeerden de adverteerders 100,64 miljoen euro in audioreclame. Dat is 13,9 procent meer dan een jaar eerder en bovendien een nieuw record. Dit blijkt uit gegevens zijn belangenvereniging Audify.
Lees verder

Picnic haalt tientallen bezorgauto's van de weg na brand
Websuper Picnic haalt uit voorzorg tientallen bezorgauto's van de weg, nadat een aantal afgelopen weekend bij een brand in Almelo werd verwoest. Er bestaat een vermoeden dat er kortsluiting in een van de elektrische wagens is ontstaan.
Lees verder

Google bouwt datacenter bij Hoogkerk
Google koopt twintig hectare grond van de gemeente Groningen om een datacenter op te bouwen. Het datacenter, dat zelf maximaal acht hectare groot wordt, komt bij industrieterrein Westpoort, ten westen van Hoogkerk.
Lees verder

Bijna 7 miljoen podcastluisteraars in Nederland
Inmiddels luistert bijna de helft van alle Nederlanders (18 jaar en ouder) wel eens naar een podcast (49 procent); dit komt neer op zo'n 6,9 miljoen Nederlanders. Niet alleen het aantal luisteraars stijgt, maar ook de intensiteit van luisteren is gestegen (vaker én langer), zo blijkt uit de zevende meting van de Markteffect Podcast Monitor.
Lees verder

DPD Duitsland verhoogt tarieven
Het Duitse filiaal van pakketvervoerder DPD rekent de stijgende kosten voor brandstof en personeel door.
Lees verder

Flitskoerier Zapp verlaat Nederland
Flitskoerier Zapp houdt het na een jaar alweer voor gezien in Nederland. Dat meldt de Amsterdamse zender AT5 op basis van een interne mail aan medewerkers.
Lees verder

DDMA groeit door met 18 nieuwe leden in tweede kwartaal 2022
Branchevereniging DDMA heeft de afgelopen drie maanden 18 nieuwe leden verwelkomd, waaronder het Rotterdam Philharmonisch Orkest, Capgemini en DEPT Agency. De branchevereniging voor datagedreven marketing, service en sales telt inmiddels meer dan 360 organisatieleden.
Lees verder

Dentsu somber over advertentiemarkt
Media- en reclamebedrijf Dentsu stelt zijn verwachtingen voor de komende maanden naar beneden bij als gevolg van de geopolitieke onrust. […]
Lees verder