maandag 4 juli 2022

Esther Olofsson gedigitaliseerd, verlaat fysieke wereld

EMERCE
Esther Olofsson gedigitaliseerd, verlaat fysieke wereld
Esther Olofsson, Nederlands eerste virtuele influencer, is haar fysieke lichaam verloren. Haar makers van bureau RauwCC laten het model als louter digitale render verder leven.
Lees verder

Amazon opent volgend jaar Belgische vestiging
Amazon gaat zich volgend jaar op Belgiƫ richten. Business Insider kreeg inzage in documenten die de komst van de internetreus bevestigen.
Lees verder

Facebook stopt met digitale portemonnee Novi
Meta, het moederbedrijf van Facebook, sluit zijn digitale portemonnee Novi, waarmee alle ambities het bedrijf op het gebied van digitaal geld verleden tijd lijken.
Lees verder

Navigatie helpt je nog veiliger op weg
Als eerste Europese land is het straks in Nederland mogelijk dat je auto of navigatiesysteem je waarschuwt bij een naderend voertuig met zwaailicht en sirene.
Lees verder

Crypto-geldschieter Voyager Digital schort activiteiten op
Crypto-geldschieter Voyager Digital heeft vrijdag opnames, handel en stortingen van crypto's op zijn platform opgeschort om wat het noemt strategische alternatieven te onderzoeken.
Lees verder

Albert Heijn annuleert online bestellingen door blokkade
Albert Heijn heeft de online bestellingen van klanten in omgeving Oosterhout en Utrecht moeten annuleren vanwege blokkades door boeren.
Lees verder

Deliveroo lanceert in-app reclameplatform
Deliveroo brengt een nieuw reclameplatform uit waarmee een bredere waaier aan adverteerders zichtbaarheid kan kopen in de app en op de site.
Lees verder

Puma komt eindelijk met mobiele app
Sportkledingfabrikant komt dan toch eindelijk met een eigen mobiele app, een vehikel waar Nike al jaren van profiteert qua klantenbinding en e-commerce.
Lees verder

House of Einstein met personal shopping voor vrouwen
In zijn tiende levensjaar zetten de personal shoppers van House of Einstein de stap naar het laatste nog niet afgedekte marktsegment: vrouwen.
Lees verder