Doorgaan naar hoofdcontent

Elon Musk wil uitstel rechtszaak Twitter

EMERCE
Elon Musk wil uitstel rechtszaak Twitter
Elon Musk zegt dat Twitter een onredelijk snel proces eist na zijn weigering om het bedrijf over te nemen. In reactie daarop vraagt het juridische team van Musk dat de zaak pas volgend jaar wordt behandeld.
Lees verder

Infographic: Als je binget, heb je vrienden
Een avondje films en series kijken op de bank, op kosten van vrienden of familie? We maken ons er (bijna) allemaal weleens schuldig aan: het gebruik van Netflix of andere streamingdiensten, met het account van iemand buiten je gezin. Wereldwijd liften er zo'n 100 miljoen mensen mee op het Netflix-account van een ander.
Lees verder

Angela Pellaupessy (Graduate Entrepreneur): 'Het gaat erom iets terug te geven'
Innovaties bij startende bedrijven helpen ontspruiten met geld dat andere investeerders niet willen geven. Dat is waar Angela Pellaupessy zich bij Graduate Entrepreneur mee bezighoudt, van pre seed tot series A. Detail: via studententeams zitten ze tot in de haarvaten van Rotterdam en Delft.
Lees verder

Picnic (ver)bouwt drie dc's in Berlijn, Hamburg en Frankfurt volgen
Online super Picnic gaat fors uitbreiden in Duitsland. Het bedrijf dient volgens Lebensmittelzeitung de bouwaanvraag in voor zijn eerste logistieke centrum aan de rand van de Duitse hoofdstad. Uiteindelijk komen er zelfs drie distributiecentra.
Lees verder

Poetin verbiedt cryptobetalingen
Sinds vrijdag mogen in Rusland geen betalingen in crypto's meer worden gedaan. President Poetin heeft een wet ondertekend waarin staat dat betalingen voor goederen en diensten in digitale activa verboden zijn.
Lees verder

Vinted rolt zakelijke bezorgdienst uit
Tweedehands kledingplatform Vinted heeft een B2B digitaal verzendplatform gelanceerd, onderdeel van Vinted Go, de verzenddienst die het Litouwse bedrijf in juni uitrolde.
Lees verder

Chrome OS voor Nederlands onderwijs pas in augustus 2023
Google komt pas volgend jaar met een nieuwe versie van Chrome OS en de Chrome-browser voor het Nederlandse onderwijs. Dat […]
Lees verder

Amerikaanse omzet Prime Day alleen al 12 miljard dollar
De Amerikaanse omzet van Amazon Prime Day bedroeg dit jaar zo'n 12 miljard dollar, volgens schattingen van Adobes Digital Economy Index. Dat is zo'n 8,5 procent hoger dan vorig jaar, toen vanwege corona het koopjesfeest in oktober werd gehouden.
Lees verder

Deliveroo somber over 2022
Maaltijdbezorker Deliveroo kampt met 'tegenwind op de consumentenmarkt'. Op jaarbasis steeg het aantal bestellingen in het tweede kwartaal nog wel met 3 procent, maar de brutotransactiewaarde per bestelling liep terug.
Lees verder