Doorgaan naar hoofdcontent

Amazon.nl wil drie keer zoveel verkooppartners

EMERCE
Amazon.nl wil drie keer zoveel verkooppartners
Amazon.nl denkt nog drie keer zoveel verkooppartners aan te kunnen trekken als nu het geval is. Dat vertelde country manager Roeland Donker zojuist op Webwinkel Vakdagen in Utrecht.
Lees verder

Bunq verliest een miljoen per maand
Online bank bunq draait nog steeds rode cijfers, maandelijks iets meer dan een miljoen euro. Oprichter Ali Niknam voorziet voor 2022 rode cijfers, maar schaart dat nog onder aanloopverliezen.
Lees verder

Pokémon GO-ontwikkelaar Niantic schrapt personeel en titels
Pokémon GO-ontwikkelaar Niantic heeft 8 procent van zijn personeel ontslagen, omgerekend 85 tot 90 mensen.
Lees verder

EU steunt nieuwe antiwitwasregels cryptomunten
Het Europees Parlement en de Europese ministers zijn akkoord over het opstellen van antiwitwasregels voor leveranciers aan de cryptowereld.
Lees verder

H&M Group bouwt dataplatform uit op Google Cloud
Google Cloud slaat weer een grote vis aan de haak met het datacontract van H&M Group. De Zweden willen de digitale transformatie versnellen en de operaties strategischer vanuit data sturen.
Lees verder

Airbnb verbiedt feesten in accommodaties
Airbnb verbiedt het houden van feesten in al zijn accommodaties om eventuele overlast tegen te gaan.
Lees verder

Marktplaats test shop-in-shop formule
Marktplaats wil in de nabije toekomst voor zijn verkooppartners een shop-in-shop formule lanceren. Dat vertelde CCO Martijn van Geelen vandaag op de Webwinkel Vakdagen.
Lees verder

Doek voor datacenter Zeewolde valt definitief
Facebook ziet af van zijn plannen om een datacenter in Zeewolde te vestigen. 'Wanneer we een locatie voor een datacenter overwegen, ligt onze prioriteit bij een goede match met de omgeving,' aldus een woordvoerder van Meta. En die match was er niet meer.
Lees verder

Meta zet zich schrap voor 'ergste neergang in de recente geschiedenis'
Meta topman Mark Zuckerberg waarschuwde zijn werknemers donderdag zich schrap te zetten voor een diepe economische neergang. 'Als ik zou moeten wedden, zou ik zeggen dat dit misschien een van de ergste neergangen is die we in de recente geschiedenis hebben gezien.'
Lees verder