Doorgaan naar hoofdcontent

Twitter assisteert verkopers met Product Drop

EMERCE
Twitter assisteert verkopers met Product Drop
Twitter, naarstig op zoek naar nieuwe inkomstenbronnen, wil het winkelen via zijn platform gemakkelijker maken. Via de nieuwe functie Product Drop krijgen gebruikers een seintje als er een nieuw product wordt gelanceerd.
Lees verder

Ruud Martens nieuwe CCO Sunweb Group
Sunweb Group, moederbedrijf van reisorganisaties zoals Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera, heeft Ruud Martens benoemd als Chief Commercial Officer (CCO).
Lees verder

Gokbedrijf Unibet krijgt Nederlandse vergunning
Unibet heeft van de Kansspelautoriteit een online gokvergunning gekregen. De domeinnaam waarmee Optdeck Service Limited (onderdeel van de Kindred Group) gaat exploiteren, is unibet.nl. Men verwacht binnen enkele dagen verwacht live te gaan.
Lees verder

Genomineerden Programmatic Awards 2022 bekend
Opnieuw heeft een groot aantal bedrijven zich aangemeld voor de Programmatic Awards. Onder leiding van juryvoorzitters Marianne Deenik (Amazon Ads), […]
Lees verder

Bitvavo komt als eerste met gegarandeerde vergoeding tot 100.000 euro bij gehackte accounts
Bitvavo, het grootste Nederlandse handelsplatform voor cryptovaluta, garandeert vanaf deze maand zijn klanten om bij een hack van het account bedragen tot 100.000 euro te vergoeden.
Lees verder

Twee miljoen groeigeld voor Instant Commerce
De Amsterdamse start-up Instant Commerce heeft in de pre-seedronde twee miljoen euro venture capital opgehaald.
Lees verder

Familiekantoren stappen in bezorger Trunkrs
De investeringsfondsen van de families Colruyt en Van Puijenbroek doen mee in de ronde waarbij Trunkrs, specialist in same en next day delivery, vijftien miljoen euro ophaalt.
Lees verder

Microsoft rondt overname Xandr af
Microsoft heeft de overname van het programmatic display-platform Xandr afgerond. De verkoper was telco AT&T, dat zich terugtrekt uit de mediabusiness.
Lees verder

Europa steekt 20 miljoen in Oekraïense techstarters
De Europese Commissie zegt twintig miljoen euro toe aan Oekraïense start-ups die zich richten op deeptech, jargon voor technologie voor de verdere toekomst.
Lees verder