Doorgaan naar hoofdcontent

Telegram introduceert langverwacht premiumabonnement

EMERCE
Telegram introduceert langverwacht premiumabonnement
Telegram Messenger neemt eindelijk concrete stappen om extra inkomsten te genereren. Details over het abonnement liggen inmiddels op straat.
Lees verder

Klachtenkompas viert tienjarig jubileum
Klachtenkompas, het online klachtenplatform van de Consumentenbond, bestaat 10 jaar. In die periode plaatsten consumenten ruim 450.000 klachten. Van de 174.000 mensen die hun klachtenafhandeling beoordeelden, gaf bijna de helft aan dat hun klacht naar tevredenheid was opgelost. Inmiddels staat het aantal aangesloten bedrijven op bijna 6.400.
Lees verder

Nederlanders kopen nieuwe smartphones vaker online
De coronapandemie heeft flinke gevolgen gehad voor de reguliere retail. Waar voor de coronacrisis ongeveer de helft van alle smartphoneverkopen nog in reguliere winkels plaatsvonden, is dat in het eerste kwartaal van 2022 gedaald tot nog maar 41 procent.
Lees verder

Ksa attendeert affiliatewebsites op regels voor reclame kansspelen
De Kansspelautoriteit (Ksa) heft een kleine 50 affiliatewebsites een brief gestuurd over de regels die gelden voor gokreclame.
Lees verder

Sonus faber Omnia: zelfs je naam is mooi
Ruim 1,8 miljoen Nederlandse huishoudens bezitten een slimme luidspreker. In totaal werd er in ons land zeshonderd miljoen euro aan deze slimme apparaten besteed.
Lees verder

Drugsverkopers Telegram aangehouden
De politie heeft op dinsdag drie mannen uit Amsterdam aangehouden van 19 en 20 jaar oud die vermoedelijk op grote schaal handelden in verdovende middelen via Telegram. Zij zouden ook het Telegramaccount CEOamsterdam beheren.
Lees verder

Albert Heijn bezorgt met 'Maaltijd Thuis' gezonde maaltijden
Binnenkort verschijnen de eerste bezorgbusjes in het straatbeeld met de tekst 'Maaltijd Thuis. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.'
Lees verder

NL AIC lanceert een gratis online AI-cursus voor onderwijsprofessionals
De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) lanceert een bewustwordingscursus over de toepassing van kunstmatige intelligentie (AI) in het primair en voortgezet onderwijs. AI voor Onderwijs is een gratis online cursus die in eigen tijd en tempo te volgen is.
Lees verder

Nog eens 29.000 huishoudens in Den Haag voorzien van glasvezel
T-Mobile Nederland gaat samen met Open Dutch Fiber supersnel internet via glasvezel aanbieden bij nog eens meer dan 29.000 huishoudens in Den Haag. Het betreft de wijken Duinoord, Zeeheldenkwartier, Schildersbuurt, een gedeelte van Regentessekwartier en een gedeelte van het Centrum.
Lees verder