Doorgaan naar hoofdcontent

Ook ontslagen op Nederlandse hoofdkantoor Gorillas

EMERCE
Ook ontslagen op Nederlandse hoofdkantoor Gorillas
Flitsbezorger Gorillas schrapt een onbekend aantal banen op het Nederlandse hoofdkantoor. Dat meldt Distrifood. Eerder leek Nederland nog buiten schot te blijven bij de bezuinigingsoperatie die het bedrijf aankondigde.
Lees verder

Frankrijk verbiedt Engelse leenwoorden bij gaming
Franse overheidsfunctionarissen mogen geen Engelse leenwoorden meer gebruiken voor gamingtoepassingen om de Franse taal zuiver te houden.
Lees verder

Apple verplaatst productie iPads naar Vietnam
Apple heeft, voor de eerste keer sinds de lancering, de iPad-productie verplaatst van China naar Vietnam.
Lees verder

Proton VPN mogelijk geblokkeerd in Rusland
Proton ondervindt problemen met zijn (gratis) VPN-dienst in Rusland. Het Zwitserse bedrijf, vooral bekend van zijn beveiligde maildienst, vermoedt dat Russische autoriteiten blokkades opwerpen.
Lees verder

Genomineerden voor de Friends of Search Awards 2022 zijn bekend
De genomineerden voor de Friends of Search Awards 2022 zijn bekend. In the categorie Best SEO (Search Engine Optimization) gaan Kemkens, Libresse en Van Den Top voor de winst. Buitenhof Tuinmeubelen en Leen Bakker zijn omineerd in de categorie Best SEA (search engine advertising).
Lees verder

Republikeinse senatoren willen geen digitale yuan in appwinkels
Republikeinse senatoren willen Amerikaanse appwinkels, waaronder die van Apple en Google, verbieden apps te faciliteren waarmee betalingen kunnen worden verricht met de digitale valuta van China.
Lees verder

Bax Music nu ook in Brugge
Bax Music heeft een vestiging in Brugge geopend. De winkel is gelegen aan de rand van het historisch centrum van de stad en direct naast muziekschool Metronoom. Samen met Antwerpen is dit het tweede Belgische filiaal van de webshop, die in totaal nu zes fysieke vestigingen heeft.
Lees verder

Infographic: creatief met TikTok
Adverteren op TikTok is best een uitdaging, want gebruikers verwachten verrassende inhoud. Traditionele reclame werkt niet. Merken zullen moeten aansluiten bij de makers die leunen op vertrouwen en participatie. Klik hier voor een grotere weergave.
Lees verder

Oscar Diele (Flinders): 'Klantadvies is geen kostenpost, maar een verdienmodel'
De corona-uplift in e-commerce liet Flinders' organisatie piepen en kraken, terwijl de oprichters op zoek waren naar een volgende fase in de bedrijfsvoering. Het werd een exit naar het Deense Nine United. CEO Oscar Diele praat ons bij. "Er is weer ademruimte."
Lees verder