Doorgaan naar hoofdcontent

Musk wil Twitter-overname afblazen als gegevens niet worden verstrekt

EMERCE
Musk wil Twitter-overname afblazen als gegevens niet worden verstrekt
Elon Musk zet de overname van Twitter niet door als geen aanvullende informatie van het bedrijf krijgt over de hoeveelheid nepaccounts, zo melden Amerikaanse media maandag.
Lees verder

Apple lanceert nieuwe Macs met M2 processor
Apple heeft twee nieuwe Macs gelanceerd met de nieuwe M2 chip, zo werd bekend gemaakt tijdens het WWDC, voluit Worlwide Developer Conference. Naast een dunnere MacBook Air is er een 13 inch MacBook Pro.
Lees verder

Indeed en LinkedIn beheersen vacaturemarkt
Ruim 60 procent van de actieve baanzoekers in Nederland die zich online oriënteren op de arbeidsmarkt gebruikt daarvoor Indeed. Daarmee is Indeed bijna net zo groot als de gecombineerde impact van de nummers 3 tot en met 20 in de top-20 van meest populaire jobboards in Nederland. Een en ander blijkt uit onderzoek van Intelligence Group, die sinds 2003 jaarlijks het arbeidsmarktgedrag van zo'n 16.000 personen uit de Nederlandse beroepsbevolking onderzoekt.
Lees verder

Oprichter techgigant Yandex weg vanwege Europese sancties
Miljardair-oprichter Arkady Volozh van de Russische techgigant Yandex heeft ontslag genomen vanwege Europese sancties.
Lees verder

Marktplaats.nl legt link met Dealerdirect
Particuliere autoverkopers kunnen het bereik van hun advertentie vergroten nu Marktplaats.nl een koppeling heeft met Dealerdirect.
Lees verder

TCL lanceert nieuwe 4K HDR-Tv's uit de P63-serie
TCL Electronics kondigt de uitbreiding van de 2022 P Serie tv's aan met de lancering van de nieuwe P635 en P638 modellen. Die verkrijgbaar in de formaten 75, 55, 50 en 43 inch.
Lees verder

Kwart Nederlanders neemt eigen streamingabonnement als delen niet meer kan
Stevige concurrentie in streamingland zorgt voor nieuwe abonnementsmodellen. Maar niet iedere optie klinkt even goed in de oren van consumenten. Dit blijkt uit internationaal consumentenonderzoek van SurveyMonkey (onderdeel van Momentive), waaronder ruim 1000 Nederlandse respondenten. Zo blijkt er redelijk wat animo voor goedkopere abonnementen met advertenties, maar zien streamers het niet zitten om te stoppen met delen van accounts.
Lees verder

WWDC22: HomePod Software 16 nu ook voor publieke bètagebruikers
Apple stelt zijn HomePod Software 16 voor het eerst beschikbaar aan publieke bètagebruikers.
Lees verder

WWDC22: iPhone wordt betaalterminal
Verkopers kunnen hun iPhone voortaan gebruiken als betaalterminal. Gebruikers kunnen zo met een contactloze bankkaart betalen zonder hun kaart bij een betaalautomaat te houden.
Lees verder