Doorgaan naar hoofdcontent

Minder dan één jaar tot einde papieren acceptgiro

EMERCE
Minder dan één jaar tot einde papieren acceptgiro
Na vandaag kan er nog minder dan één jaar met papieren Acceptgiro's worden betaald. Bedrijven en instellingen lijken tijdig over te schakelen naar één of meer goede alternatieven, meldt Currence.
Lees verder

Politie stopt internationaal verspreiding FluBot malware
Het cybercrimeteam van de politie in Oost-Nederland is erin geslaagd de verspreiding van schadelijke software (malware) te stoppen. Bij het complexe onderzoek zijn 11 landen en Europol betrokken.
Lees verder

Sheryl Sandberg, rechterhand Zuckerberg, weg bij Meta
Operationeel directeur Sheryl Sandberg heeft haar vertrek bij Meta (Facebook) bekend gemaakt. Zij was jarenlang de belangrijkste drijvende kracht achter het zakelijke succes van Facebook.
Lees verder

Emerce E-Commerce Live!: IKEA verkent mogelijkheden social shopping
IKEA wil zich nadrukkelijker profileren op TikTok. Ook zijn er concrete plannen voor liveshopping. Dat vertelde Brigit Moens van IKEA op Emerce E-Commerce Live! In de Amsterdamse Beurs van Berlage.
Lees verder

Amazon zegt oneerlijk doelwit te zijn van Amerikaanse antitrustwet
Amazon verzet zich hevig tegen een Amerikaans wetsvoorstel dat techreuzen verbiedt om voorrang te geven aan hun eigen diensten.
Lees verder

Emerce E-commerce Live!: 'Tweederde van klanten wil duurzamere producten'
Steeds meer consumenten zeggen duurzamere producten te willen aanschaffen. Data en doorzettingsvermogen zijn onmisbaar voor een duurzaam assortiment, blijkt uit een gesprek met de CEO's van Flinders en Gerrard Street tijdens Emerce E-commerce Live!
Lees verder

Investering voor marktplaats eventfotografen
Start-up Smiler haalt 7,5 miljoen euro venture capital op om zijn marktplaats voor fotografen internationaal op te schalen. Het bedrijf maakt het voor locaties als Artis, Tower of Londen en Tour Montparnasse simpeler om toeristische foto's te laten maken en verkopen.
Lees verder

E-Commerce Live: de foto's
Met sprekers van onder meer KLM, Adidas, IKEA, ID&T en ING en circa 1500 bezoekers was Emerce E-Commerce Live! gisteren in de Amsterdamse Beurs van Berlage wederom afgeladen. Hieronder nog een selectie uit de fotoreeks die fotograaf Peter Boer maakte.
Lees verder

ACM: dagelijkse dwangsommen als Ziggo regels voor vrije modemkeuze nog overtreedt
Er zijn nog steeds gebieden waar Ziggo geen vrije modemkeuze biedt. Ziggo overtreedt daarmee de regels die begin dit jaar zijn ingegaan. Daarom legt de Autoriteit Consument & Markt (ACM) het bedrijf een last op om uiterlijk 1 juli 2022 aan de regels te voldoen, anders volgt daarna een dwangsom van 12.500 euro per dag.
Lees verder