Doorgaan naar hoofdcontent

Meta toont prototype van dunne VR-bril

EMERCE
Meta toont prototype van dunne VR-bril
Meta heeft de Holocake 2 gedemonstreerd, een prototype van een VR-bril die vanwege de toepassing van holografische optica dunner is dan reguliere headsets.
Lees verder

Amazon krijgt nieuwe CEO voor retail
Amazon heeft een nieuwe CEO voor zijn retailtak benoemd. Doug Herrington, die al zeventien jaar voor Amazon werkt, lanceerde Amazon Fresh in 2007.
Lees verder

Alco De Jong nieuwe Country Manager (VP) Benelux bij M7 Groep
Per 1 juni is Alco De Jong aangesteld als Country Manager Benelux bij M7 Groep. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de zogeheten Eviso-organisaties in Nederland (Canal Digitaal en Online.nl) en België (TeleSat en TV Vlaanderen).
Lees verder

Gebruik flitsbezorgers flink gestegen
De bekendheid met flitsbezorgers is sinds december 2021 met 32 procent gestegen, ruim vier op de vijf Nederlanders is bekend met het fenomeen. Ook blijkt uit de periodieke meting van marktonderzoeksbureau Markteffect dat Gorillas nog steeds het meest bekend is, en maar niet het meeste gebruikt wordt.
Lees verder

Flitsbezorger Zapp overweegt vertrek uit Nederland
Flitsbezorger Zapp overweegt om uit Nederland te vertrekken na de gedwongen sluiting van twee van zijn Amsterdamse darkstores. Het bedrijf zegt niet levensvatbaar te zijn als het alleen nog mag opereren vanuit industriegebieden, zo meldt NHNieuws.
Lees verder

Veronique Bouree verkoopdirecteur voor Pinterest Nederland
Veronique Bouree wordt bj Pinterest verkoopdirecteur voor Nederland en Scandinavië. Zij wordt verantwoordelijk voor het opschalen van de advertentie activititeiten in Nederland en Scandinavië.
Lees verder

Emerce Retail: Shoeby betreedt de Duitse markt
Kledingwinkel Shoeby breidt nog dit jaar uit naar Duitsland. "We zijn zelf uiterst benieuwd hoe het gaat, we zien het als een leerproces," vertelt Sophie Duijts van Shoeby bij Emerce Retal Video Collection aan host Ronald ter Voert.
Lees verder

Google riskeert tweede omzetboete in Rusland
Google riskeert een boete van 5 tot 10 procent van zijn omzet in Rusland omdat het weigert 'verboden inhoud' te verwijderen over de oorlog in Oekraïne.
Lees verder

Twitter test notitiefunctie
Twitter introduceert een notitiefunctie Notes waarmee gebruikers langere berichten kunnen maken. Die artikelen kunnen ook worden gedeeld.
Lees verder