Doorgaan naar hoofdcontent

Messenger keert terug in Facebook app

EMERCE
Messenger keert terug in Facebook app
Meta brengt Facebook Messenger terug in de Facebook-app. Gebruikers delen inhoud steeds vaker via chatberichten, dus kan dat binnenkort ook weer in Facebook.
Lees verder

Gebruikers MasterCard kunnen direct NFT's kopen
Mastercard is een samenwerking aangegaan met verschillende NFT marktplaatsen zodat klanten desgewenst non-fungible tokens (NFT's) kunnen kopen.
Lees verder

'Nederlanders in de minderheid in techbanen'
Een kleine veertig procent van de techbanen in Nederland is in handen van Nederlanders. De rest is gelijk verdeeld tussen westerse en niet-westerse migranten.
Lees verder

Adobe presteert goed, somber over toekomst
Adobe heeft in het tweede kwartaal van zijn lopende boekjaar een recordomzet behaald, toch werd de outlook neerwaarts aangepast, waardoor de koers nabeurs met 5 procent daalde.
Lees verder

TNW: 'De geest kun je niet meer terug in de fles stoppen'
Volledig terug van weggeweest: The Next Web Conference. Voor het eerst in twee jaar weer volledig fysiek toegankelijk. "Ik heb altijd gezegd dat fysieke ontmoetingen in deze digitale tijd belangrijk blijven, en toen moesten we er vanwege corona helaas zelf aan geloven," vertelde Boris Veldhuijzen van Zanten tijdens de opening.
Lees verder

Nederlandse game industrie komt vandaag samen
Vrijdag verzamelen professionals uit de mondiale game industrie zich in Utrecht voor INDIGO 2022, de alweer dertiende editie van Nederlands grootste game business en showcase event, georganiseerd door Dutch Game Garden.
Lees verder

Marktplaats.nl verliest zichtbaarheid na Google-update
Marktplaats.nl heeft weer aan zichtbaarheid ingeleverd in de organische zoekresultaten na een core-update van Google. Ook prijsvergelijkers en online woordenboeken moeten eraan geloven.
Lees verder

Reissector is opnieuw drijvende kracht achter Belgische e-commerce
Belgen spendeerden gedurende de eerste drie maanden van 2022 opnieuw een recordbedrag online, gemiddeld 521 euro. Vooral de online reis- en evenementensector maakte grote sprongen vooruit nadat ze twee jaar lang zware klappen heeft gekregen door de coronacrisis. Dat blijkt uit de BeCommerce Market Monitor.
Lees verder

Autofabrikant koopt smartphonemaker Meizu
Het bedrijf van Eric Li, de Chinese oprichter van autofabrikant Geely, gaat smartphonefabrikant Meizu overnemen.
Lees verder