Doorgaan naar hoofdcontent

Mark Bozon (Apple) naar Disney voor metaverse

EMERCE
Mark Bozon (Apple) naar Disney voor metaverse
Mark Bozon vertrekt bij Apple om voor Disney te werken, en wel aan Next Generation Storytelling-initiatieven. Daaronder vallen experimenten met […]
Lees verder

Fysieke winkel belangrijkste kanaal voor aanschaf e-bike
ysieke winkel belangrijkste kanaal voor aanschaf e-bike
Lees verder

Microsoft HoloLens-hoofd Alex Kipman neemt ontslag na beschuldigingen van wangedrag
Alex Kipman, die bij Microsoft de teams van Xbox Kinect en HoloLens leidde, is opgestapt na beschuldigingen van wangedrag op de werkplek.
Lees verder

Starlink voorbij 400.000 abonnees wereldwijd
Breedbandprovider Starlink sluit maandelijks vele tienduizenden nieuwe abonnees aan die een internetverbinding vanuit de ruimte willen. De teller ging onlangs over de vierhonderdduizend heen.
Lees verder

Dienst voor persoonlijke boodschappen ShoutOut.vip wil internationale markt op
ShoutOut.vip, hét platform voor persoonlijke videoboodschappen, met méér dan 300 BN'ers, influencers en atleten (VIPs), wil binnen enkele jaren de internationale markt op.
Lees verder

Omzet post- en koeriersdiensten lager
De omzet van post- en koeriersdiensten was in het eerste kwartaal van 2022 lager dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.
Lees verder

PI marketing wordt onderdeel LevelUp Group
PI marketing uit Den Bosch wordt onderdeel van LevelUp Group, dat met dertig man groeit tot 160 medewerkers.
Lees verder

Happy Horizon en CF Report samen in digital reporting
CF Report en Happy Horizon bundelen de krachten om zich samen te richten op de toekomst van digital reporting. Anders gezegd: communicatie-uitingen en rapportages, zoals jaarverslagen. Happy Horizon neemt honderd procent van de aandelen van CF Report over.
Lees verder

'Amsterdam wordt hub voor Russische online journalistiek'
Amsterdam moet het centrum worden van onafhankelijke Russische online journalistiek. The Moscow Times zit er al en de komende weken vestigt TV Dosjt zich met een studio in de hoofdstad. Dat maakte Derk Sauer, CEO van The Moscow Times, gisteren bekend op het Crossmedia Congres in Amsterdam.
Lees verder