Doorgaan naar hoofdcontent

Google Nieuws terug in Spanje

EMERCE
Google Nieuws terug in Spanje
Google Nieuws is na jaren weer beschikbaar in Spanje. De dienst was daar acht jaar lang niet te gebruiken omdat het bedrijf uitgevers weigerde te betalen.
Lees verder

Albert Heijn breidt bezorggebied uit met 100.000 huishoudens
Albert Heijn breidt het bezorggebied uit naar Zuid-Holland en Zeeland. Het gaat om zo'n 100.000 adressen.
Lees verder

Nieuwste smarphones komen Rusland gewoon binnen
Westerse bedrijven mogen dan niet leveren aan Rusland, grote zendingen van smartphones en gameconsoles komen via parallelimport toch het land binnen. Dat meldt de krant Kommersant.
Lees verder

Infographic: online cross-border verkopen in Europa
Cross-Border Commerce Europe, het platform dat cross-border e-commerce in Europa stimuleert, lanceert een onderzoek naar de 16 sterkste Europese landen met een focus op hun cross-border prestaties.
Lees verder

Hoe de gamingindustrie het Netflix-model volgt
De consolidatie van de gamingsector bereikte begin dit jaar een nieuw hoogtepunt nadat achter elkaar Zynga, Bungie en Activision Blizzard werden overgenomen voor enorme bedragen. Daar is een reden voor: de gamingsector evolueert van pc, spelcomputer en smartphone naar het Netflix-model. Waar alles draait om unieke content.
Lees verder

TOM heeft nog geen akkoord met schuldeisers
De Bladelse webshop TOM heeft meer tijd nodig om zijn saneringsplan te realiseren. Het bedrijf had tot 25 juni om met schuldeisers afspraken te maken over sanering van de schulden. TOM wil nu vier maanden extra en heeft een verzoek daartoe ingediend bij de rechtbank.
Lees verder

Online platform voor opgelapte elektrische fietsen naar Nederland
Upway, het eerste online platform voor refurbished elektrische fietsen, komt naar Nederland. De Franse start-up richt zich op het inkopen, verkopen én reviseren van gebruikte elektrische fietsen.
Lees verder

Dutch Search Awards 2022 is terug: nieuwe categorieën en juryvoorzitters
Op 2 december 2022 vindt een nieuwe editie plaats van de Dutch Search Awards. Dit jaar zijn er vijf nieuwe awards toegevoegd aan het rijtje. Dat maakt dat er deze editie in 25 categorieën cases kunnen worden ingezonden door merken en ontwikkelaars van tools en software.
Lees verder

Faillissement crypto-leenplatform Celsius Network lijkt onvermijdelijk
Crypto-leenplatform Celsius Network zou adviseurs hebben ingehuurd ter voorbereiding van een faillissement. De grote bank Citigroup en advocatenkantoor Akin Gump zouden Celsius hebben aangeraden het faillissement aan te vragen, zo melden Amerikaanse media.
Lees verder