Doorgaan naar hoofdcontent

Engelse toezichthouder aast op Apple en Google

EMERCE
Engelse toezichthouder aast op Apple en Google
De Engelse toezichthouder CMA bereidt een onderzoek voor naar de dominante machtsposities van Apple en Google. Het gaat daarbij specifiek om hun activiteiten op smartphones.
Lees verder

Zalando neemt mediaplatform Highsnobiety over
Zalando heeft een meerderheidsbelang in Highsnobiety verworven. De twee bedrijven slaan de handen ineen en nemen het voortouw om samen klanten 'te inspireren en activeren'.
Lees verder

Uitzendplatform Youbahn wordt onderdeel Proman
Het Franse familiebedrijf Proman Group verwerft een meerderheidsbelang in het Nederlandse uitzendplatform Youbahn.
Lees verder

TNO kritisch over voorwaarden datacenter Meta in Zeewolde
TNO laat niet veel heel van het plan om in Zeewolde een hyperscale datacenter te vestigen. Vooral op het gebied van zonne-energie en het benutten van restwarmte schiet het plan waaruit Omroep Flevoland citeert tekort.
Lees verder

Mogelijk doorstart voor Drogisterij.net
Drogisterij.net maakt mogelijk een doorstart. Diverse partijen hebben belangstelling voor de webshop, die eind vorige maand failliet is verklaard, zo meldt RetailTrends.
Lees verder

RDW vergemakkelijkt kentekeninzage
De RDW heeft het makkelijker gemaakt om de voertuiggeschiedenis tot negen jaar terug op te vragen. Consumenten die online hun voertuighistorie in wilden zien, moesten hier tot voor kort voor betalen.
Lees verder

Zeventig miljoen Series A voor Amsterdams TestGorilla
Het twee jaar oude recruitmentplatform TestGorilla haalt zeventig miljoen dollar groeigeld op in zijn eerste, grote financieringsronde.
Lees verder

ShowHeroes koopt performancebureau
De ShowHeroes Group maakt de overname van het Italiaanse performancemarketingbureau Agon Digital bekend.
Lees verder

Spotify koopt AI-generator spreekstemmen
Spotify koopt een jong technologiebedrijf dat de muziekdienst letterlijk een stem kan geven. Sonantic genereert spreekstemmen, bijvoorbeeld voor uitleg bij aanbevelingen of zelfs om leesboeken uit te spreken als audioboek.
Lees verder