Doorgaan naar hoofdcontent

Delvers dumpen hardware na cryptocrash

EMERCE
Delvers dumpen hardware na cryptocrash
De cryptocrash hakt er ook voor delvers van cryptomunten flink in. Allerlei apparatuur voor het delven van digitale munten wordt momenteel tegen dumpprijzen aangeboden.
Lees verder

Eerste standaardengroep rond metaversum
Microsoft, Epic Games, Meta en 33 andere bedrijven en organisaties hebben een standaardengroep gevormd voor metaverse-technologie. Het Metaverse Standards Forum gaat standaarden ontwikkelen voor augmented en virtual reality, geospatial en 3D-technologie.
Lees verder

Xiaomi lanceert Smart Band 7
De deze week aangekondigde Xiaomi Smart Band 7 is ontworpen voor fitnessliefhebbers. Dankzij een 1,62-inch full AMOLED-scherm met hoge resolutie en een breder schermontwerp, heeft het model 25 procent meer zichtbaarheid in vergelijking met de vorige generatie.
Lees verder

'We zijn Nederlands kleinste investeringsfonds voor tech'
Golden Egg Check opent een ongebruikelijk investeringsfonds voor techbedrijven. Het fonds is klein, zit nooit in de lead en wil niet hands-on betrokken zijn bij de operaties van de deelnemingen.
Lees verder

Stocard geïntegreerd in Klarna-app
De mobiele app van Klarna breidt uit met de spaarkaarten van Stocard. Het betaalbedrijf verbreedt zijn marktpositie stap voor stap richting een bredere waaier e-commerce, marketing en retail.
Lees verder

Verdachten aangehouden in Belgisch phishing onderzoek
In een Belgisch onderzoek heeft de Nederlandse politie gisteren acht mannen en een vrouw aangehouden in verschillende delen van Nederland. Zij worden ervan verdacht deel uit te maken van een criminele organisatie die via phishing miljoenen euro's heeft buitgemaakt.
Lees verder

Bezorgdienst Local Heroes breidt bezorggebied Amsterdam uit
Bezorgdienst Local Heroes breidt uit in Amsterdam. Eerder was de app alleen beschikbaar voor inwoners van de wijk Oud-West.
Lees verder

Consumentenbond teleurgesteld over sluiten onderzoek naar TikTok
De Consumentenbond is teleurgesteld over het besluit van de Europese Commissie en het netwerk van nationale toezichthouders, de CPC, om het onderzoek naar TikTok te stoppen. Ook de gesprekken met het populaire videoplatform worden beëindigd, terwijl volgens de bond veel problemen nog niet zijn opgelost.
Lees verder

Duits kartelonderzoek naar Google Maps
De Duitse antitrustwaakhond start een onderzoek naar Google Maps. De toezichthouder wil uitzoeken of de gebruiksvoorwaarden voor het kaartenplatform derden beperkingen opleggen.
Lees verder