Doorgaan naar hoofdcontent

Amazon Prime Day dit jaar op 12 en 13 juli

EMERCE
Amazon Prime Day dit jaar op 12 en 13 juli
Amazon Prime Day valt dit jaar op 12 en 13 juli, maar de eerste exclusieve Prime members-only aanbiedingen zijn er al vanaf 21 juni.
Lees verder

Zakelijke gebruikersverenigingen pleiten voor een evenwichtige cloudmarkt
Bedrijven, ziekenhuizen, openbare instellingen en universiteiten verdienen een betere cloudomgeving. Het onevenwicht in de relaties tussen cloudaanbieders en hun zakelijke klanten leidt tot 'schadelijke praktijken'. Dat stellen vier Europese CIO verenigingen.
Lees verder

ABN AMRO investeert in (online) koffieondernemer Wakuli
ABN investeert in Wakuli, een Nederlands bedrijf dat consumenten in Europa via online verkoop een hoge kwaliteit 'specialty coffee' biedt. […]
Lees verder

Walloniƫ krijgt grote satellietfabriek
Het Belgische ruimtevaartbedrijf Aerospacelab vestigt een zogenoemde 'megafabriek' in Charleroi, voor de productie van 500 (telecom)satellieten per jaar.
Lees verder

Duitse toezichthouder onderzoekt app-tracking Apple
Het Bundeskartellamt start een onderzoek naar de wijze waarop Apple gebruikersdata uitleest van zijn eigen iOS-apps. Privacyregels stellen daar strenge eisen aan en de toezichthouder vermoedt dat Apple met twee standaarden meet.
Lees verder

Ontwerpvergunning datacenter Microsoft ter inzage
De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (OD NZKG) heeft vhet ontwerpbesluit voor het bouwen en het in werking hebben van een datacenter van Microsoft ter inzage gelegd. Het gaat om een datacenter van Microsoft bij Agriport in Middenmeer, ook wel het 'Venster' genoemd.
Lees verder

Thunderbird krijgt mobiele variant door overname K-9
Mozilla, de organisatie achter Firefox, heeft de handelsmerkrechten en broncode van K-9 Mail verkregen, een open source mailprogramma voor Android.
Lees verder

Google zet nu echt punt achter Talk
Google sluit Talk (ook bekend als GChat) vandaag voorgoed af. De chattechnologie was nog steeds beschikbaar voor gebruikers van Pidgin en Gajim.
Lees verder

Nieuws en sport domineren toplijst Nederlandse podcasts
Nieuws en sport zijn met afstand de populairste categorieƫn podcasts in de top 100 over de maand mei 2022. Opvallend is dat er bovenin de lijst drie titels staan die hangen op de namen van de presentatoren.
Lees verder